Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekeikkel sétálnak karácsonykor

Katalin hercegné kedves gesztusától odáig vannak a rajongók

Katalin hercegné már régóta az egyik legnagyobb kedvence a rajongóknak a királyi család tagjai közül. Legújabb gesztusa pedig ismét arról árulkodik, hogy egy igazán jó ember Vilmos herceg felesége. Az internetet felrobbantotta egy róla kiszivárgott videó, amiért még inkább megszerették a hercegnét.


A walesi hercegi pár vasárnap vett részt a királyi család hagyományos karácsonyi istentiszteletén a Szent Mária Magdolna templomban. Miközben a templomba sétáltak III. Károly királlyal és feleségével, Camillával, Vilmoshoz és Kate-hez három gyermekük is csatlakozott: A kilencéves György herceg, a hétéves Sarolta hercegnő és a négyéves Lajos herceg.

A Twitteren egy rajongó megosztott egy videót, amelyen Kate a jókívánságtevőkhöz közeledik, mielőtt átvesz egy virágcsokrot egy India nevű kislánytól. Miután megköszönte és üdvözölte a gyermeket, Kate megkérdezte a lánytól:

„Szép reggeled volt? Jött a Télapó?”

– kérdezte tőle. Válaszul India bólintott, és megkérdezte a hercegnőt, hogy van, ami arra késztette Katalint, hogy röviden beszélgessen vele a karácsonyról.

„Csodálatos reggelem volt. Elég korán kezdtem a napot ma reggel, ahogyan gondolom, te is.”

– viccelődött a hercegnő, majd azt is elárulta, hogy gyermekei sok szép ajándékot kaptak karácsonyra.

A videó alatti kommentekben sok Twitter-felhasználó dicsérte Katalint az emberekkel való kedves kommunikációjáért.

A videót itt láthatod

Úgy tűnik, Katalin hercegné ezzel ismét egy remek pontot szerzett rajongóinál, amiért még inkább kedvelik a királyi személyt.

Nyitókép: Getty

Independent