György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg integetnek

Ilyen aranyos halloweeni programjaik lesznek Katalin hercegné gyerekeinek

Halloween közeledtével sokan már nagyon várják az ünnepi programokat, ez alól pedig valószínűleg Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei sem képeznek kivételt. Alábbi cikkünkből kiderül, milyen programlehetőségeik lesznek György hercegnek és testvéreinek.


Mivel a walesi hercegi pár legnagyobb gyermeke is csak 9 éves, így valószínűleg az egész család lelkesen készül halloween éjszakájára. Az ősz egyik legjellegzetesebb külföldi ünnepén valószínűleg mindhárom fiatal szezonális tevékenységeket végez majd, különösen úgy, hogy az iskolában is most van szünetük.

Még a nyár folyamán a család a Windsorba költözött, melynek több oka is volt. Elsődlegesen közelebb akartak kerülni a néhai II. Erzsébet királynőhöz, valamint a szülők nagyobb teret akartak nyújtani a gyermekeknek, hogy kiélvezhessék a fiatalkorukat. További érveikről egy korábbi cikkünkben lehet részleteket olvasni.

Mind ezek mellett további pozitívum, hogy nagyjából 40 percre laknak a walesi hercegné szüleitől. Ennek köszönhetően az unokák bátran átmehetnek bármikor, hogy együtt kézműveskedjenek és játsszanak a nagyszüleikkel.

Ha már halloween, akkor a tökfaragás sem maradhat el, így valószínűleg családosan elmennek majd egy tökfarmra, ahol kiválaszthatják a nekik tetsző darabokat, majd ki is faraghatják azokat. Persze az is elképzelhető, hogy az otthontermesztettek mellett döntenek majd. A Marie Claire cikkében leírtak alapján elképzelhető, hogy a walesi hercegi fiatalok az unokatestvéreikkel, Pippa Middleton és James Matthews gyermekeivel is több időt töltenek majd ebben a szezonban.

Ezek a jóslatok elég valószínűnek tűnnek, tekintve, hogy Carole Middleton a Party Pieces alapítója, mely egy partikellékeket árusító vállalkozás. A márka Instagram-oldalán a hercegné anyukája így nyilatkozott a közelgő ünnepről:

„A halloween az őszi csúcspont számomra. Még mindig emlékszem a mókára és az ijesztgetésekre a saját gyerekkoromból. A lehetőségre, hogy beöltözzünk, tököket díszítsünk és édességet gyűjtsünk. Idén még saját sütőtököket is termesztettem, így már alig várom, hogy azokat is feldíszíthessem a szeretteimmel.”

Kíváncsiak leszünk, idén beöltöznek-e Vilmos herceg gyerekei, és ha igen, akkor vajon minek.

Nyitókép: Getty