Katalin hercegné és Vilmos herceg egy férfivel beszélgetnek

Katalin hercegné és Vilmos szorongással küzdenek, ami a gyerekeikre is hat

Katalin hercegné és Vilmos herceg az utóbbi időben nagyon stresszes időszakon mennek keresztül, aminek sajnálatos módon a gyerekeik is meglátják a kárát. Egy nemrég készült interjúban a walesi pár nyíltan beszélt az érzéseikről, valamint a jelenlegi életük problémáiról.


III. Károly király idősebb fia, Vilmos herceg családjával együtt a windsori Adelaide Cottage-ba költözött a nyáron. Ennek több oka is volt, például, hogy közelebb legyenek II. Erzsébet királynőhöz és hogy a gyerekek nagyobb és nyugodtabb területen élvezhessék a fiatalkorukat amíg még megtehetik.

További indokaikról egy korábbi cikkünkben lehet részleteket olvasni.

A kilenc éves György herceg és a nála két évvel fiatalabb Sarolta hercegnő ezt követően a Lambrook iskolában folytatták tanulmányaikat, viszont ezt nem sokáig tehették békességben. A néhai királynő halála után a hercegi család élete felfordult, hiszen mindannyiuknak egy új szerepkörbe kell beilleszkedniük.

Vilmos lett az új walesi herceg a hagyományoknak megfelelően, Katalin pedig hivatalosan is megkapta a néhai Diána hercegné titulusát. Természetesen nem csak ezek a névben történő változások következtek be. Egy korábbi írásunkból más ilyen módosulásokról lehet informálódni.

Vajonmáris költöznie kell a walesi hercegi párnak és gyermekeiknek az új otthonukból?

A TalkTV Royal Tea nevezetű műsorának egyik adásában Katie Nicholl királyi szakértő vendégeskedett. A műsorvezető az egyik témakörük kezdeteként visszaemlékezett Katalin hercegné egy korábbi kijelentésére, miszerint férjével nagyon stresszesnek élik meg a beilleszkedési időszakot, ami a királynő halála után kezdődött.

„Abszolút. Ők maguk mondták, hogy a beszoktatási időszak nem úgy történt, ahogy azt reméltek. A nyári szünet után tették meg a nagy lépést, hogy Windsorba költözzenek. Jelentős és elég merész lépés volt elhagyni a Kensington-palotát, új iskolába íratni a gyerekeket, és új életet kezdeni”

— olvashatjuk Nicholl mondatait a Marie Claire cikkében.

Mindezek mellett azt is kifejtette, hogy amilyen küszködést és szenvedést láthatnak jelenleg a rajongók a brit királyi család tagjain, az közel sem áll a valósághoz. A színfalak mögött még ennél is több stressz és aggodalom van, melyekről a külső szemlélők valószínűleg sosem szereznek tudomást.

Nyitókép: Getty