Rihanna a háttértáncosaival a Super Bowl félidejében

Még a háttértáncosai sem tudtak Rihanna terhességéről a Super Bowl előtt

A Super Bowl-on Rihanna meglepetésére senki sem számított, még a koreográfiában résztvevők sem. Egy TikTok-videóban az egyik háttértáncos elárulta, hogy titokban tartották előttük az énekesnő terhességét, így számukra is megdöbbentő volt a vörös overál és a „sztárvendég.”


Nemrég Nate Burleson televíziós műsorvezető beszélgetett Rihannával legújabb podcastjében, amiben a sztár elárulta, hogy lesz egy meglepetés sztárvendége a fellépésén. Arra azonban senki sem számított, hogy ezt második kisbabájára érti, aki az énekesnő hasában fent lehetett a Super Bowl színpadán.

A bejelentés nagyon különlegesre sikeredett, ugyanis korábban senkinek sem árulták el a nagy hírt. Rihanna egyszerűen felment a színpadra egy élénkpiros overálban, ami egy kicsit le volt húzva, hogy kitűnjön alóla a szintén vörös body. Az öltözékével kapcsolatban itt tudsz részleteket olvasni. Ebben a szettben tökéletesen kivehető volt a sztár kismamahasa, amit a félidei show közben sokat simogatott.

Szavakkal semmit nem árult el a nézőknek, így csupán a találgatások maradtak. Végül egy nappal később az énekesnő megbízottai támasztották alá a pletykákat.

A meglepetés már régóta ki lehetett dolgozva, ugyanis még a produkcióban résztvevő háttértáncosok sem tudtak semmit a terhességről. Luhnyae Campbell háttértáncosnő azt mondta a TikTok-videójában, hogy a sztár mindig nagy bundákban tűnt fel a próbákon, vagy olyan ruhákban, amik takarták az alakját.

@luhnyae Replying to @koochiepotpie tried to answer most of the main questions with this one! And did we get paid? YESSS AHH #rihannahalftimeshow #fyp ♬ original sound - Luhnyae
„Rihanna nagy szőrmekabátokban, vagy Fenty-szettekben jött be a próbákra állandóan. Például a nagy melegítőben. Én is meglepődtem"

— mondta Campbell.

A videót már több mint 5 milliószor nézték meg a TikTok-on.

Mennyit keresett Rihanna a Super Bowl félidei showjával? Kapcsolódó cikkünket itt tudod elolvasni.

Nyitókép: Getty

Forrás: Independent