Kylie Jenner és Travis Scott

Sztárpárok, akik már 2023 év elején szakítottak egymással

A 2023-as év éppen csak elkezdődött, de már most számos ismert sztárpár szakított egymással. Alábbi cikkünkbe összeírtunk néhány hírességet, akikről talán nem is tudtad, hogy idén már nincsenek együtt.


Ne-Yo és Crystal Renay

A pár 2015-ben házasodott össze először, majd 2020-ban elváltak egymástól. Akkor viszont beköszöntött a koronavírus világjárvány, amikor is újra egymásra találtak. 2022 márciusában újra oltár elé álltak, viszont az együttlét onnantól már nem ment annyira egyszerűen. Renay ugyanabban az évben augusztusban beadta a válókeresetet. Arra hivatkozott, hogy férje más nőtől vár gyermeket, kapcsolatuk pedig teljesen megromlott.

A bíróság végül 2023. február 2-án érvényesítette a válást. A szülők egyenlő felügyeleti jogban egyeztek meg.

Kylie Jenner és Travis Scott

Kylie Jenner \u00e9s Travis Scott

Fotó: Getty

2017 áprilisában kezdtek randizni, azóta pedig két gyermekük született: Stormi és Aire. Kylie Jenner és Travis Scott már többször is szakítás közelében voltak, eddig viszont mindig kibékültek, de most más a helyzet. Úgy volt, hogy az ünnepeket együtt töltik, viszont az apuka nem volt jelen. A szilvesztert így Jenner a gyerekivel együtt Aspenben töltötte baráti társaságban.

Ashley Darby és Luke Gulbranson

Ashley Darby a Real Housewives sztárja január 8-án jelentette be, hogy szakítottak Luke Gulbransonnal. Kapcsolatuk nem volt hosszú életű, hiszen mindössze két és fél hónapig randiztak egymással. Darby elmondása szerint — aki egyébként jelenleg is válófélben van — a régi kapcsolata és a válása nehezítette meg a viszonyukat, így el kellett szakadniuk egymástól.

Drake Bell és Janet Von Schmeling

Az egykori Nickelodeon-sztár, Drake Bell öt éven keresztül alkotott egy párt szerelmével, 2018-ban pedig össze is kötötték életüket. Kettőjüknek egy közös gyermekük született ez idő alatt. Bár a szétválásukat január másodikán jelentették be, források szerint Schmeling már hónapokkal ezelőtt különköltözött.

Bár ezentúl külön utakon járnak, mégis mindketten elkötelezettek a békés társszülőség mellett, így gyermeküket továbbra is közösen nevelik.

Nyitókép: Getty