Vilmos herceg és Katalin hercegné

Ezzel a megalázó kritikával illette Vilmos herceg az egyik rajongóját

A királyi család tagjai folyamatosan hivatalos eseményeken, emberek előtt jelennek meg, így elengedhetetlen, hogy mindig a legjobb oldalukat mutassák. Lehetséges ez? Vilmos walesi herceg legutóbb egy igazán éles kritikát fogalmazott meg az egyik rajongója ellen, ami nagyon rosszul is elsülhetett volna.


A walesi herceg legutóbb az Ipswich-ben található mentőállomást látogatta meg, ahol találkozott az ottani dolgozókkal. Mindannyiuknak köszönetet mondott a szolgálataikért, és hogy annyi ember életét megmentik nap mint nap. A herceg pontosan tudja, mekkora felelősség is jár ezzel a szakmával, hiszen jómaga is volt hasonló beosztásban.

Még a légierőnél töltött évei alatt kutató-mentő pilótaként szolgált. Az eseményen kedélyesen elbeszélgetett a jelenlévőkkel, így nem csak a személyzettel, hanem néhány rajongóval is. Az egyik mentős, aki odament a királyi személyhez, az Kerry Gaskin volt, aki süteményekkel kedveskedett a híres vendégnek — olvashatjuk a Marie Claire cikkében.

Ugyan nagyon furcsának hangozhat ez a történet, viszont Gaskin valahogyan egy videóhívást is kérhetett Vilmostól. Egészen pontosan a rajongó tinédzserkorú gyermekeit hívták fel, akik éppen iskolában voltak. A beszélgetés egyik pontján Katalin hercegné férje megemlítette az ajándékba kapott édességeket. Kritikája eléggé erősre sikerült:

„Anyukátok megetetett a tortájával. Nem túl jó. Mondtam is neki, hogy így nem fogja megnyerni a Bake Off-ot.”
@hannah.315 prince william calling us at lunch😭😭 #princewilliam #fyp #royalfamily ♬ original sound - hannah

Szerencsére a tréfát senki sem vette komolyan. A tömeg és Gaskin is nevetésben tört ki, tehát az esemény gördülékenyen folytatódhatott tovább. Károly király fia természetesen jóízűen elfogyasztotta a kapott süteményt. Nem ez volt a herceg egyetlen tréfája a programon, ami akár rosszul is elsülhetett volna. Ugyanúgy a videóhívás közben megkérdezte az egyik gyereket, hogy jó barátok-e Ed Sheeran-nel.

Ekkor az egyik háttérben ülő gyerekre célzott, akinek vörös haja és vastag, fekete keretes szemüvege volt. Bár a megjegyzést gúnyolódásnak is érthették volna a jelenlévők, sokan inkább azt gondolták, hogy Vilmos csupán a popkultúrális ismereteivel dicsekedett. Tudni illik az énekes sztár is Ipswichben nőtt fel.

Nyitókép: Getty