A Downton Abbey szereplői

A modern világ megérkezik Downtonba — Új előzetes jött ki a Downton Abbey folytatásához!

A jól ismert karaktereknek szemmel láthatóan egy új világhoz kell alkalmazkodniuk, ugyanis a hollywoodi filmkészítés egészen a birtokukig jutott. Az előzetesben új karakterek jelennek meg, valamint egy családi rejtély is a felszínre bukkan, mely sok bonyodalmat okoz a rokonságnak.


A Downton Abbey: A New Era a kultúra és a hagyományos értékek, valamint az új világ ellentétjeire épít majd. Mary — akit Michelle Dockery alakít — egy filmrendezéssel és gyártással foglalkozó párossal dolgozik együtt, akik a család birtokán készítik nem mindennapi felvételeiket. A család tagjainak nagyon idegen a technológia és a mozgófilmgyártás habitusa és újszerűsége, ez pedig rengeteg humoros jelenetet ígér.

A szokatlan sztori mellett Maggie Smith karaktere, az özvegy grófnő egy régi emléket elevenít fel a múltjából, mely az egész társaságot meglepi.

„Évekkel a születésed előtt találkoztam egy férfival."

— így kezdi a történetet a népszerű szereplő, a folytatásban pedig megemlíti, hogy egykori kedvese megajándékozta őt néhány ingatlannal, melyekről egészen idáig senki nem tudott.

„Úgy nézek ki, mint aki visszautasítana egy dél-franciaországi villát?"

A rejtélyekben gazdag öröklési történetet mindenképp fel kell kutatni, hogy miért adományoztak a hölgynek ekkora értékű birtokokat. Az újszerűséget leszámítva egészen biztos, hogy ugyan azt a tökéletes, régies stílusú, angolos hatást fogja nyújtani a film a rajongók számára, mint eddig.


Nyitókép: Instagram/downtonabbey_official
Forrás:
Vanity Fair