A Stranger Things szereplői

Izgalmas részleteket árult el a Stranger Things Hoppere az új évadról​

Bár a rajongóknak még várniuk kell az új évad megjelenéséig, a gondoskodó serifet alakító David Harbour már tudja, miként fejeződik be a széria. Egy interjúban már utalásokat is tett a végkifejletről, melyek egy nagyon megható lezárásról árulkodnak.


A sorozat rendezéséért felelős Duffer-testvérek már az első évad előtt tudták, hogy nagyjából négy-öt szezonra terveznek a sztorival kapcsolatban, ám ez nem volt egyértelmű egészen 2022 elejéig. A Netfix akkor ugyanis bejelentette, hogy az ötödik felvonásban lezárják a történetet.

Mindez azt jelenti, hogy a negyedik évadban még bőven lehet várni meglepetésekre és talán egy minden eddiginél nagyobb akció felvezetésére is. Az eddig megjelent utolsó rész Hopper serif látszólagos halálával zárult, viszont a kisebb utalásokból lehetett számítani a megmenekülésére, majd egy havas tájon forgatott jelentet arra engedi következtetni a nézőket, hogy jelenleg fogságban tartják őt.

David Harbour a közelgő negyedik évad premierje előtt még megosztotta, hogy tisztában van azzal, miként ér véget a karakterének a fonala, de egyáltalán nem szándékozik részeteket elárulni senkinek. A Varietynek adott interjújából viszont kiszűrhető, hogy egy érzelmes befejezés vár az apafiguraként beállított szereplőre, ami nem feltélen jelenti a halálát.

„Mi történik Hopperrel? Ő egy olyan karakter, aki képes túlélni Hawkins városát vagy belehal? Tudom, mi történik és nagyon megható, valamint gyönyörű lesz”

— olvashatjuk a színész szavait a Screen Rant cikkében.

A rajongóknak még egy kicsit várniuk kell, hogy ők is megértsék az eseményeket, viszont az előzetesek egy korábbiaknál sokkal horrorisztikusabb stílust mutatnak. Emellett — mivel meg lett szabva, mikor kell lezárni a szériát — hosszabb epizódok jelennek majd meg, mint korábban. A jelentések szerint a teljes évad 13 óra hosszúságú lesz, a leghosszabb pedig a befejező rész, mely eléri majd a 2 és félórás játékidőt.

Harbour mellett két másik színész is tanakodott már a lezárásról. Millie Bobby Brown és Noah Schnapp nemrég megosztották, hogy az utolsó szezontól még sokkal sötétebb megjelenést remélnek, valamint néhány megrázó halálesetre is számítanak a továbbiakban.

Nyitókép: Getty