Blake Lively a Met-gálán

Mindenki őt várta, mégse jelent meg a Met-gálán – megtudtuk, miért!

Blake Lively általában az egyik legnépszerűbb híresség a Met-gála vörös szőnyegén, idén azonban nem jelent meg az eseményen.


A Met-gála a divatvilág egyik legnagyobb estéje, amelyet a Vogue nagyasszonya, Anna Wintour vezetésével minden év május első hétfőjén tartanak meg. A New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban zajló esemény idei témája Karl Lagerfeld volt: az iparág legismertebb arcai tisztelegtek a Chanel néhai művészeti igazgatója előtt.

A híres háziállataként, Choupette-ként érkező Doja Cat-től Liz Hurley Versace tűs ruhájáig, a 2023-as Met kétségtelenül emlékezetes volt. Amennyiben szeretnéd megnézni az idei gála legjobb ruháit, kattints ide!

Ez is érdekelhet: Csillogás a Met-gálán: Olivia Wilde ruhája Karl Lagerfeld legendás tervei alapján készült

Lively azonban idén nem vett részt az eseményen. A színésznő csak napokkal korábban hozta nyilvánosságra, hogy idén otthonról figyeli majd az eseményeket.

A People-nek nyilatkozva a múlt héten azt mondta:

Nem fogtok látni engem a vörös szőnyegen, de figyelni fogom az eseményt.

Amikor egy riporter szóba hozta Lively 2022-es ruháját, a színésznő ezt mondta:

Köszönöm, ez nagyon kedves. Ezt fogom viselni hétfőn a kanapémon.

A távolmaradás oka minden bizonnyal ahhoz köthető, hogy Livelynak és férjének, Ryan Reynoldsnak az év elején született meg a negyedik gyermekük. A kicsi nevét azonban még nem hozták nyilvánosságra.

Forrás: Marie Claire UK

Kép: Getty Images