Piknikező, vidám pár a szabadban

3 intő jel, amire érdemes odafigyelni már az első randin

Már az első randikon vannak bizonyos figyelmeztető jelek, amire érdemes odafigyelni.

1. Késik a randiról

Időről időre mindannyian késünk néha a munkából vagy a baráti találkozókról, de az első randikról való késés azt jelentheti, hogy az illető nem áll készen arra, hogy elkötelezze magát egy kapcsolat mellett. Az első randiról elkésni egy dolog, de ha a következő két találkáról is késik valaki, az mindenképpen piros zászló, ami azt jelenti, hogy nem tud elköteleződni.

2. Túl sokat iszik

Néhány pohár bor az első randin ellazíthat és kordában tarthatja az idegeket, de más az, ha valaki konkrétan részegre issza magát, főleg az első randikon. Ha az illető már az első három randin berúg, az annak a jele lehet, hogy egészségtelen a kapcsolata az alkohollal.

Ez olyasmi, amit az illetőnek egyénileg kell kezelnie a kapcsolaton kívül, és nem lehet őket megjavítani. Vannak szükségleteik, és mindenkinek szüksége van arra, hogy egy érzelmileg egészséges és függőségektől mentes kapcsolatban legyen valakivel.

3. Már az elején szerelmet vall

A szerelmi bombázás (amikor az újonnan randizó személy dicsérettel, szeretettel és más nagy gesztusokkal próbál gyorsan intenzív kapcsolatot teremteni) olyan piros zászló, amire érdemes odafigyelni egy új emberrel való kapcsolatban.

Ez nagyon sok dolognak lehet a tünete. Két-három randi után még nem feltétlenül van itt az ideje annak, hogy szerelmet valljon a másik, beköltözzön hozzánk vagy közös jövőbeli terveket szövögessen.

A szerelmi bombázás átléphet a határainkon, és sokszor arra utal, hogy a másik személy nárcisztikus. Az udvarlás egy dolog, de az, hogy mindent elkövet, hogy levegyen a lábunkról, mielőtt még tényleg bármit is tudnánk egymásról? Arra már érdemes odafigyelni.

Nyitókép: Shutterstock