Angus Cloud öltönyben

Részletek derültek ki az Eufória sztárjának, Angus Cloud halálának okáról

Az Eufória sztárja, Angus Cloud a Variety magazinja szerint július 31-én hunyt el. Az ok egészen idáig ismeretlen volt.


A színész édesanyja, Lisa Cloud a 25 éves korában elhunyt fia halála után válaszolt a közösségi médiában előforduló találgatásokra, melyek Angus halálának okát övezték.

Az édesanya a Facebookon tett közzé egy nyilatkozatot, amely fényt derített fia utolsó napjára, és kihangsúlyozta, hogy Angus nem öngyilkosság miatt halt meg.

Lisa azzal kezdte, hogy tudatta fia rajongóival, hogy nagyra értékeli a családja iránti szeretetüket ebben a borzasztóan nehéz időszakban.

Ezután Angus utolsó napját egy vidám napként írta le, annak ellenére, hogy fia mély gyászban volt édesapja halála miatt.

Lisa kihangsúlyozta, hogy fiának: „Nem állt szándékában véget vetni az életének.”

„Este, mikor megöleltük egymást jó éjt kívántunk és elmondtuk, mennyire szeretjük egymást. Azt mondta, reggel találkozunk. Nem tudom, hogy ezután mit szedhetett be. Csak azt tudom, hogy a fejét az íróasztalra hajtotta, elaludt, és többé nem ébredt fel”

– mesélte Lisa.

Lisa, aki lehetséges túladagolásról számolt be nem tudta, hogy pontosan mi okozhatta fia halált, de nem zárta ki, hogy szerhasználat játszhatott szerepet. Egy dologban biztos volt, hogy fia nem szándékosan vetett véget az életének.

Nyitókép: Getty

(Bustle)