Meghan és Harry

Szakértők szerint gond lehet Harry és Meghan házasságában

Zűr lehet a királyi paradicsomban. Meghan Markle talán soha többé nem szeretne már Angliába menni, míg Harry herceg idén visszatérne az Invictus Games eseményre.


Harry herceg - szakértők elmondása szerint - nyomást gyakorol feleségére, hogy együtt térjenek vissza az Egyesült Királyságba az Invictus Games támogatására.

Idén várhatóan Sussex hercege brit földön rendez egy eseményt, hogy megünnepeljék a sebesült, sérült, beteg, a szolgálatot teljesítő katonákat.

Tom Quinn királyi szakértő a The Mirrornak azonban elárulta, hogy Harry nyomást gyakorol feleségére, hogy csatlakozzon hozzá az eseményen.

Hiába Harrytől a nyomás, Meghan ugyanis lehet, hogy soha többé nem akar visszatérni az Egyesült Királyságba, a hercegné ugyanis sosem érezte magát ott otthon.

Omid Scobie, királyi író tavaly Endgame című könyvében azt írta, hogy Meghan „soha többé nem akarja betenni a lábát Angliába.”

Quinnek azonban meggyőződése, hogy Harry nem fogad el nemleges választ feleségétől.

„Az Invictus Games Harry életének azon kevés területeinek egyike, ahol biztos talajon érzi magát”

– mondta Quinn exkluzív interjújában.

„Kétségtelen, hogy a rokkant katonák segítése jó dolog, és ez olyasmi, amit Harry igyekezett úgy csinálni, hogy ne csak róla szóljon, szóval jót tesz a Sussex imidzsnek, de csak akkor, ha Meghan is részt vesz. Szóval Harry határozottan nyomást gyakorol rá, hogy csatlakozzon hozzá.”

Ez a kérdéskör azonban nagy valószínűséggel hatalmas feszültséget okoz a pár kapcsolatában, főleg, hogy Meghan állítólag soha többé nem szeretne Angliába látogatni. Ezt pedig bizonyította az is, hogy Károly diagnózisát követően Harry egyedül látogatott brit földre.

Fotó: Getty Images