Meghan Markle és Harry herceg

Harry és Meghan visszatérnek az Egyesült Királyságba? A komornyik szerint lehetséges!

Nagyon úgy tűnik, hogy Harry és Meghan jól berendezkedtek a tengerentúlon, de egy egykori királyi komornyik szerint a pár mégis visszatérhet az Egyesült Királyságba.


Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban költöztek az Egyesült Államokba, és a kaliforniai Montecitóban telepedtek le kisfiukkal, Archie Harrisonnal.

Az azóta eltelt évek igen tartalmasra sikeredtek: adtak egy nagy botrányt kiváltó interjút Oprahnak, megszületett a kislányuk Lilibet, megjelent egy komoly felháborodást kiváltó dokumentumsorozatuk, illetve Harry memoárja sem épp a legjobb színben tünteti fel a királyi családot.

Ez is érdekelhet: Katalin hercegné olyan ideges lett Vilmosra, hogy képtelen volt leplezni érzelmeit

A legfrissebb hír pedig az volt, hogy a hónap elején Sussexék egy „majdnem katasztrofális autós üldözésbe” keveredtek New Yorkban.

Mindezek után kissé meglepő, hogy a New York Postnak adott interjújában III. Károly király egykori komornyikja, Grant Harrold elárulta, hogy szerinte Harry és Meghan valamikor a jövőben visszatérhetnek az Egyesült Királyságba.

Soha nem mondanám, hogy soha, lehetséges, hogy egy nap haza akar majd jönni, lehetséges, hogy esetleg itt vesz egy ingatlant, ha át akarna jönni többször, és Meghan nem akarna vele utazni. (..). Meg akarja majd tartani ezt a kapcsolatot Nagy-Britanniával arra az esetre, ha egy nap mégis vissza akarna jönni (..).

Bár az egykori királyi komornyik szerint Harry „boldognak tűnik az államban", azt is hozzátette, hogy „nagyon is lehetséges", hogy a pár végül visszatér.

Forrás: Marie Claire UK

Kép: Getty Images