Harry herceg

Harry napokon belül hazatérhet, a fogadtatás azonban nem lesz túl szívélyes

Harry szeptember legelején az Egyesült Királyságba utazik, azonban Meghan valószínűleg nem tart vele.


A királyi családból való kiválásuk óta Sussexék igyekeztek figyelni arra, hogy megjelenjenek a fontosabb rendezvényeken. Ez igaz például a királynő 2022 júniusában tartott platina jubileumára, illetve Harry idén májusban élőben tekintette meg Károly király koronázását a Westminster-apátságban.

Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy Harry újra ellátogat az Egyesült Királyságba, azonban egy szomorú apropó árnyékolja be ezt a vizitet.

Ez is érdekelhet: Közelebb hozta Károlyt és Vilmost Harry herceg kiválása a királyi családból

A herceg ugyanis szeptember első napjaiban Európában, egész pontosan Düsseldorfban fog tartózkodni az Invictus Games nevű rendezvényen.

Egyes források szerint Harry azonban tesz egy rövid londoni kitérőt az esemény előtt, hogy lerója tiszteletét a nagymamája előtt a néhai királynő halálának egy éves évfordulóján.

A beszámolók szerint Harry a szomorú esemény előtti nap már Angliában fog tartózkodni, külön érdekesség azonban, hogy a hírek szerint sem ő, sem Meghan nem kaptak meghívót a hivatalos megemlékezésre.

Ehelyett Harry várhatóan szeptember 7-én a WellChild díjátadó ünnepségen fog beszélni, a feleségével pedig szeptember 9-én Düsseldorfban találkozik majd az Invictus Games indulásakor.

Az elmúlt napokban egyébként számos Harryvel kapcsolatos pletyka felröppent, miszerint a herceg béketárgyalásokon vehet majd részt Károllyal és Vilmossal, azonban a trónörökös állítólag hallani sem akar erről.

Forrás: Marie Claire UK

Kép: Getty Images