Meghan Markle és Harry herceg

Vajon csupán PR-fogás volt Meghan és Harry autós üldözése?

Az elmúlt napok hírei szinte kizárólag arról szóltak, hogy Harryék nemrégiben autós üldözésbe keveredtek New Yorkban, azonban egyesek szerint csak egy megrendezett jelenetről van szó.


Az elmúlt napokban néhány kommentelő megkérdőjelezte a szóban forgó eseményt sőt azt állítják, hogy a pár talán eltúlozta a történteket.

Egyesek egy fokkal tovább mentek és azt állították, hogy az üldözési sztori valamiféle PR-trükk volt, amelynek az volt a célja, hogy maguk mellé állítsák a közvélemény jelentős részét.

Ez is érdekelhet: Megszólalt a rendőrség Harry és Meghan autós üldözéséről

Érdemes megemlíteni, hogy a New York Times szerint pont az üldözés napján Harry herceg ügyvédje megjelent a londoni bíróságon, azzal érvelve, hogy a hercegnek „meg kellene engedni, hogy megtámadjon egy kormányzati döntést, amely megtagadta tőle a jogot, hogy rendőri védelemért fizessen, amikor Nagy-Britanniába látogat" – írta az Associated Press.

Meghan és Harry szóvivője, Ashley Hansen a The New York Timesnak adott interjújában azonban reagált a PR-fogásra vonatkozó állításra:

Tisztelettel, figyelembe véve a herceg családi múltját, semmit sem kellene gondolni a párról vagy bárkiről, aki kapcsolatban áll velük, hogy azt higgyük, ez valamiféle PR-trükk volt. Őszintén szólva, szerintem ez visszataszító.

A kiszivárgott információk szerint azonban a herceget nagyon megviselte az eset, mivel az édesanyja, Diána egy hasonló incidens során hunyt el Párizsban.

Forrás: Elle

Kép: Getty Images