Parfümök egymás mellett, virágokkal

Ezeket a parfümöket viselik a világ leghíresebb női

Elsőre nem gondolnánk, hogy olyan sok közös dolog lenne Katalin hercegnében és Rihannában. A parfümök terén azonban mindkettőjüknek kifogásolhatatlan az ízlése. Ezeket a parfümöket viselik a világ leghíresebb női.


Katalin hercegné az Illuminum London White Gardenia Petals Eau de Parfum illatot viseli


A pletykák szerint Wales hercegnéje az Illuminum London White Gardenia Petals illatát viselte 2011-es esküvőjén, amit nem sokkal a nagy nap után meg is erősítettek, ami az eladások ugrásszerű növekedéséhez vezetett. Az illat bergamott, gardénia, jázmin és borostyánfa jegyeit tartalmazza. Elegáns, felemelő és tiszta illatú - egy tökéletes virágos parfüm.

Olivia Rodrigo a Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Eau de Parfumot viseli


Úgy tűnik, hogy a fiatal énekesnő, Olivia Rodrigo ízlése igen drága. Az egyik legnépszerűbb és ugyanakkor a legdrágább parfümöt fújja előszeretettel magára. A brit Vogue-nak még 2021-ben elmondta, hogy a Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 a pézsmás jegyeinek köszönhetően a kedvenc illata. A luxus parfüm jázmin, borostyánfa, fenyőgyanta és cédrus jegyeivel büszkélkedhet. Komplex, viselhető és hihetetlenül addiktív.

Rihanna Kilian Love Don't Be Shy parfümjét viseli


Természetesen a saját márkájának illatát, a Fenty parfümjét is előszeretettel viseli, de ez túl egyértelmű lett volna. Rihanna imádja Kilian Love, Don’t Be Shy illatát. Az illat után egy másik ikonikus énekesnő, Beyoncé is oda van, így talán nem is kell bizonygatnunk a képességeit. Az édes illatok kedvelői imádni fogják.

Hailey Bieber Ex Nihilo Fleur Narcotique Eau de Parfümjét viseli


Az Ex Nihilo Fleur Narcotique Hailey Bieber egyik legkedveltebb parfümje. Az őszibarack és a licsi a két fő összetevője, amit a moha és a pézsma jegyek lágyítanak, így nem csoda, hogy az illat a hírességek kedvence. Hailey a Bustle-nek 2021-ben így nyilatkozott:

„Már nem emlékszem, hogy valakitől kaptam-e vagy vettem, de egyszerűen beleszerettem ebbe az illatba.”

Reese Witherspoon az Aerin Amber Musk Eau de Parfumot viseli


Reese Witherspoon illata elegáns, friss és összeszedett. A Harper's Bazaarnak még 2016-ban azt mondta, hogy az Aerin Amber Musk az új kedvenc illata és nem hajlandó sehová sem menni egy fújás nélkül.

Nyitókép: Shutterstock