Lauren Graham és Alexis Bledel a Szívek szállodája című sorozatban 2000-ben

Csodás fotóval nyitotta Instagram-fiókját a Szívek szállodája sztárja

A Szívek szállodája sztárja, Lauren Graham azzal örvendeztette meg a nosztalgikus sorozat rajongóit, hogy végre csatlakozott a közösségi médiaplatformhoz.

Első Instagram-posztjához a színésznő egy zöld pólót öltött magára Szent Patrik-nap tiszteletére, melyen a „Mindenki szeret egy ír lányt” felirat állt.

„Legalkalmasabb napnak tűnik, mint bármelyik más, hogy végre felkerüljek az Instagramra? Boldog Szent Patrik napot, barátaim”

– írta a kép mellé.

Lauren Graham pólója ismerős lehet a Szívek szállodája sasszemű rajongóinak. A sorozatban a Graham által alakított Lorelai ugyanezt a pólót viseli a 4. évad Véget nem érő táncversenyek című epizódjában, amely eredetileg 2003-ban került adásba.

Első posztja után néhány nappal Graham már több mint 200 000 követőt gyűjtött össze. A közzététel időpontjában 54 felhasználót követett, köztük a sorozatban szintén szereplő Melissa McCarthyt (Sookie St. James) és Yanic Truesdale-t (Michel Gerard).

Graham a Kelly Clarkson Show-ban beszélt arról 2020-ban, hogy miért nem csatlakozott soha az Instagramhoz.

„Könnyen elterelődik a figyelmem. Aggódom, hogy ha az Instagramon lennék, soha nem csinálnék semmi mást.”

A fenntartások ellenére elismerte a közösségi média bizonyos előnyeit, hiszen 2012 óta aktív az X-en (korábban Twitter).

„Találkoztam néhány csodálatos emberrel, akiket csodálok. Az összes ilyen dolog összekapcsolódása nagyon jó.”

(Bustle)

Nyitókép: Profimedia