Jennifer Aniston és Matthew Perry egymás mellett állnak

Jennifer Aniston már évek óta rettegett Matthew Perry halálától

Jennifer Aniston egyik közeli barátja elárulta, hogy Matthew Perry tragikus halála súlyos csapásként érte a színésznőt, ugyanis ez volt az a nap, amitől éveken át rettegett.


Miközben rajongók ezrei gyászolják Matthew elvesztését, a Jóbarátok sztárja, Jennifer Aniston vélhetően különösen nehezen viseli a tragikus hírt, hiszen barátja halála volt az, amitől már 20 éve rettegett.

A színész szombat délután, 54 éves korában halt meg, miután a hírek szerint belefulladt a jakuzzijába. Mivel Jennifer a Jóbarátok többi szereplőjével együtt osztott meg egy fájdalmas nyilatkozatot Matthew halálát követően, a források szerint a színésznő mindenkinél nehezebben viseli a hírt, hiszen Matthew-val mély és szeretetteljes barátságot ápoltak.

Matthew halála azután következett be, hogy a színész hosszú, és vállalt küzdelmet folytatott drog- és alkoholfüggőségével. A színész a Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir című könyvében nyíltan beszélt arról, hogy az évekig tartó harc során számtalanszor csak hajszál híján menekült meg a haláltól. Miután kiderült Matthew függőségének súlyossága, Jennifer mély aggodalmát fejezte ki, sőt, sírva fakadt egy interjúban, amikor erről beszélt.

@jenniferaniston_000 #Mathewperry We are all so utterly devastated by the loss of Matthew. We were more than just cast mates. We are a family.” #jenniferaniston ♬ original sound - Jennifer Aniston

Jennifer egyik közeli barátja ezt mondta a Mirrornak:

„Senki sem hullatott több könnyet Matthew-ért a függőséggel való küzdelmének legsötétebb pontjain, mint Jennifer.”

Amikor a stáb arra készült, hogy újra összejöjjön a 2021-es Jóbarátok egyesülésre, olyan pletykák terjedtek, hogy Matthew nem vállalja. Jennifer erre azt reagálta, hogy nélküle nem megy el.

Miután a Jóbarátok: Újra együtt adása sikeresen lezajlott, Jennifer azt hitte, hogy Matthew legnehezebb napjai véget értek. A bennfentes azt mondta:

„Jennifer tényleg azt hitte, hogy a legrosszabb napjai már a háta mögött vannak. Így a halála alig két évvel később keserű csapásként érte őt.”

A barátja így folytatta:

„Nem számít, hogy egy véletlen baleset következtében halt-e meg, vagy a drogproblémáival volt-e összefüggésben, ez egy olyan nap volt, amitől Jennifer 20 éve rettegett, hogy eljön. Mindig is segíteni akart Matthew-nak, amiben csak tudott - ez volt számára az egyik állandó dolog.”

Jennifer barátja azt állítja, hogy a színésznő mindig ellenőrizte Matthewt, és volt egy olyan közvetlen kapcsolata a sztárral, ami a többi szereplőnek nem.

Jennifer Aniston \u00e9s Matthew Perry \u00f6lelik egym\u00e1st

Getty


Nyitókép: Getty