Jennifer Lopez és Ben Affleck

Így reagált Jennifer Garner exférje, Ben Affleck és Jennifer Lopez válási pletykájára

Jennifer Garner állítólag „bátorítja" volt férjét, Ben Afflecket, hogy „dolgozzon a házasságán" Jennifer Lopezzel, mióta felröppentek a válásukról szóló pletykák.Teljes mértékben támogatja a kapcsolatukat, és semmi mást nem akar, mint hogy a férfi boldog legyen

− mondta egy forrás az Us Weeklynek, majd hozzátette, hogy a színésznő megérti, hogy a hírnév „mennyire megterhelheti" a pár kapcsolatát.

A Page Sixnek exkluzívan nyilatkozó források szerint Affleck „észhez tért" az 54 éves Lopezzel való megromlott kapcsolata miatt.

Úgy érzi, hogy az elmúlt két év csak egy lázálom volt, és mostanra már észhez tért, és megértette, hogy ez egyszerűen nem fog működni

− tette hozzá egy forrás.

Múlt héten szálltak fel a pletykák, hogy Lopez és Affleck a válás felé tartanak, és állítólag már külön élnek.

A Page Six által megszerzett fotókon a színész nemrég Los Angeles egyik Brentwood negyedében vezette sportkocsiját, és a környéken töltötte az éjszakát is. A jegygyűrűje még rajta volt, de már több mint egy hónapja nem látták együtt Lopezzel.

Jennek és Bennek problémái vannak a házasságukban

− mondták a források csütörtökön az Us Weeklynek.

Szintén pár napja a pár mindkét tagja megjelent Lopez lányának, a 16 éves Emmának egy színházi előadásán, ahol Affleck 15 éves lánya, Seraphina is szerepelt. A fotókon Affleck szigorú arckifejezéssel jelenik meg, és állítólag ő és a popsztár nem csókolóztak vagy ölelkeztek, amikor meglátták egymást.

Később a források azt mondták, hogy Affleck új otthont keres Los Angelesben.

Jennifer Lopez \u00e9s Ben Affleck Rodin Eckenroth/FilmMagic

A vegyes jelek ellenére Afflecket és Lopezt vasárnap együtt fotózták le, amint részt vesznek egy rendezvényen a Santa Monica-i Aero Theaterben, Kaliforniában. Vezetés közben a színész látszólag próbálta megállítani a szakításról szóló pletykákat, mivel a mobiltelefonján Jennifer Affleck hívását mutogatta, de közben az énekesnő mellette ült.

A pár még nem nyilatkozott a kapcsolatuk állapotáról, de nem titok, hogy a rivaldafény a múltban megterhelte a kapcsolatukat.

Lopez The Greatest Love Story Ever Told című dokumentumfilmje során Affleck arról beszélt, hogy „megpróbált megtanulni kompromisszumot kötni" felesége nagyon „eltérő hozzáállásával" a médiához.

Amikor Jen és én korábban szakítottunk, annak katalizátora a magánéletünk körüli vizsgálódás mennyisége volt

− mondta februárban, visszagondolva a 2002 és 2004 közötti első eljegyzésükre.

Forrás: Pagesix

Nyitókép: Shutterstock