Jennifer Lopez és Ben Affleck

Ben Affleck egy fotóval zárta le a J. Lo-s válási pletykákat

Ennél jobban nem mutathatná elkötelezettségét.

Ben Affleck még mindig nagyon elkötelezett felesége, Jennifer Lopez iránt, ha a választott kiegészítőjéről lehet következtetni.

A házaspárral kapcsolatban múlt héten röppent fel a hír, vagy inkább pletyka, hogy válhatnak, de egy új fotó erősen megcáfolni látszik azt.

A Daily Mail által közzétett képen Affleck épp elhagyja a Giorgio Baldi nevű éttermet a kaliforniai Santa Monicában, és jól látható rajta jegygyűrűje.

A színész nem tűnt túlságosan izgatottnak, hogy paparazzók fotózták.

A válási pletykák a múlt héten kezdődtek, amikor egy forrás az In Touch nevű lapak azt nyilatkozta, hogy Affleck elköltözött a Lopezzel közös otthonukból, és valószínűleg el kell adniuk az álomházat, amit két éven át kerestek.

„Sosem fogják abbahagyni, hogy szeressék egymást, de a nő nem tudja irányítani a férfit, és a férfi sem tudja megváltoztatni a nőt. Kizárt, hogy ez a kapcsolat tartós lehetett volna.”

Nem sokkal később egy forrás a Us Weeklynek nyilatkozva azt mondta, hogy „Jen és Ben házasságában problémák vannak.

„Néhány hónapja kezdtek el problémáik lenni, amikor Jen elkezdte felpörgetni a munkahelyi kötelezettségeit és felkészült a turnéjára.”

Az Us Weekly forrásai azonban azt mondták, hogy a pár az állítólagos házassági problémák ellenére sem tervezi a szakítást.

A névtelen bennfentesek állításai továbbra is felbukkannak a médiában, de a párt legutóbb néhány napja együtt látták egy autóban ülve, és láthatóan mindketten viselték a jegygyűrűjüket, amikor a nyilvánosság előtt megjelentek.

A hét elején a Jimmy Kimmel Live! című műsorban való szereplése során a popsztár többek között a színésztől kapott eljegyzési gyűrűjéről is beszélt, így nem tűnik erősen megalapozottnak a válási pletyka.

(Marie Claire UK)

Nyitókép: Getty Images