Károly király integet

Ez a személy még Vilmosnál is közelebb áll Károlyhoz

Pedig nem tűnik annak, ő is a Windsor-család egyik központi játékosa.


Úgy tűnik, Katalin hercegné ereje Károly királyt sem hagyja hidegen. Miközben a hercegné segített a királynak és Kamilla királynénak a diplomáciai testület több mint 500 tagját fogadni a Buckingham-palota éves fogadásán december 5-én, a történelmi Lover's Knot tiarában csillogva dolgozott a teremben.

Nagyon élvezte ezt az estét, és nagyon otthonosan érezte magát. Tudja, milyen fontos szerepet játszik a család a kapcsolatok építésében világszerte az Egyesült Királyság nevében

− mondta egy királyi forrás, majd hozzátette, hogy „egyértelmű, hogy ő és a király nagyon közel állnak egymáshoz − bizonyos tekintetben közelebb, mint Vilmos". Szerinte Vilmos csak az utóbbi időben került közelebb Károlyhoz és Katalin ebben „őszinte közvetítőként” vett részt.

​Hogyan tükrözi Katalin ritka tiaraviselése a Károly királyhoz fűződő szoros kapcsolatát?

Más királyi hitvesekhez hasonlóan Katalin is keménységet fejlesztett ki a színfalak mögött, miközben támogatja férjét és a leendő királyt, Vilmost. A nyilvánosság előtt az a kép él róla, hogy kedves, mosolygós és ártalmatlan, de valójában határozott gondolkodású, erős akaratú, és kész harcolni azért, amit akar, és amit helyesnek tart.

Katalin hercegn\u00e9 2023. december 5-\u00e9n

Fotó: Getty Images

A férje mellett betöltött szerepéről egy korábbi munkatárs azt mondta, hogy „ő adja Vilmosnak az »irányt«. Irányítja a családot és vezeti őt".

Sally Bedell Smith királyi életrajzíró szerint „nem arra törekednek, hogy kiszorítsák a királyt és Kamillát − hihetetlenül erősítik őket". Katalin stratégiailag gondolkodik. Egy nap királynő lesz, és a monarchia és a királyi család hosszú távú érdekeit tartja szem előtt

Simon Lewis, a Buckingham-palota korábbi kommunikációs vezetője és a BBC When It Hits the Fan című podcastjének társműsorvezetője hozzáteszi: „őt is a Windsor-csapat középpontjában álló játékosnak tekintik".

Forrás: People

Nyitókép: Getty Images