Vilmos, György, Sarolta, Lajos és Katalin

Így követi Diana hercegné példáját Katalin és Vilmos a gyereknevelésben

Rendszeresen szó esik Vilmos herceg és Katalin hercegné nevelési stílusáról. A walesi herceg és hercegnét általában nagyszerű szülőknek tartják, akik boldog és egészséges gyerekeket nevelnek.


Jennie Bond királyi szakértő szerint − aki ismerte Diana hercegnét − a walesi család a néhai uralkodónő példáját követi.

Szerintem minden gyermekükkel ragyogóan boldogultak. Eszembe jut erről néhány beszélgetésem Vilmos édesanyjával, Dianával. Ő is hajthatatlan volt, hogy adjon nekik külön munkanapokat és játéknapokat

− mondta Jennie.

A munkanapokon Vilmos és Harry tudta, hogy királyi hercegekként kell viselkedniük, úgy kell öltözniük, viselkedniük és mutatkozniuk, mint egy hercegnek − a játéknapokon azonban felvehették a farmert és a baseballsapkát, és mehettek hamburgert enni, és őrült módon gokartozni egy pályán, fejtette ki Jennie.

Gy\u00f6rgy herceg \u00e9s csal\u00e1dja a h\u00fasv\u00e9tvas\u00e1rnapi istentiszteleten 2023-ban

Fotó: Samir Hussein/WireImage

Diana mélyen legbelül úgy gondolta, hogy nagyon fontos, hogy megteremtsük számukra ezt az egyensúlyt. Úgy gondolom, hogy Vilmos és Katalin ugyanezt tette a gyerekeikkel is. Különösen György esetében. Őt fokozatosan tették ki a kameráknak és a nyilvánosságnak, és szerintem nagyon jó egyensúlyt találtak ezzel kapcsolatban

− tette hozzá.

Jennie ezeket a megjegyzéseket azt követően tette, hogy a királyi gyerekek megjelentek a windsori Szent György-kápolnában tartott húsvétvasárnapi istentiszteleten. A négyéves Lajos herceg először jelent meg nyilvánosan húsvétkor, de a szakértő számára a 9 éves György herceg volt az, aki igazán kiemelkedett − részben Katalin kiváló szülői képességeinek köszönhetően.

És valóban, húsvét vasárnapján György egy magabiztos fiatalemberként jelent meg − végignézhettük egy fiatal herceg fejlődését, aki lassan készen áll kemény, de kiváltságos szerepére.

György a második a trónöröklési sorban: ő követi majd édesapját, Vilmos herceget, aki Károly király utódja lesz.

Nyitókép: Samir Hussein/WireImage

(Marie Claire)