György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg Londonban, 2023. június 17-én

Édes fotót posztolt Vilmos herceg és Katalin hercegné születésnapos lányukról

Sarolta hercegnő május 2-án ünnepelte 9. születésnapját.

Vilmos herceg és Katalin hercegné folytatták a királyi családok régi hagyományát, és május 2-án új fotókat osztottak meg 9. születésnapját ünneplő lányukról, Sarolta hercegnőről.

„Boldog 9. születésnapot, Charlotte hercegnő! Köszönjük a mai napon a sok kedves üzenetet”

– írta a pár a walesi hercegné által Windsorban készített, most közzétett fotóhoz.

A walesi hercegi családban már bevett szokássá vált, hogy friss fotókat osztanak meg gyermekeik születésnapja alkalmából. Április 23-án Vilmos hercegék a 6. születésnapja tiszteletére új portrét tettek közzé az Instagramon legkisebb fiukról, Lajos hercegről.

A pár azonban megtörte a hagyományt azzal, hogy a szokásosnál jóval később tette közzé a portrét, és úgy döntöttek, hogy nem osztják meg a fotót korábban az embargó alatt álló kiadványokkal.

Öccséhez hasonlóan György herceg 10. születésnapi fotója is szakított a hagyományokkal. Vilmos és Katalin 2023 júliusában osztott meg egy új fotót a fiukról az Instagramon, a portrét azonban nem a walesi hercegné, Millie Pilkington fotós készítette.

Nem Sarolta hercegnő és Lajos herceg születésnapja az egyetlen családi mérföldkő, melyet Vilmosék a közelmúltban ünnepeltek. A hercegi pár április 29-én ünnepelte 13. házassági évfordulóját, melynek alkalmából nyilvánosságra hoztak egy állítólag soha nem látott fotót 2011-es királyi esküvőjükről.

(Bustle)

Nyitókép: Shutterstock