Vilmos, Katalin és a gyerekek

Nem véletlen, hogy Vilmos és Katalin megváltoztak a közösségi médiában

A walesi hercegi pár sokszor kerül a figyelem központjába, ebben a hónapban azonban Katalin hercegné közéletbe való visszatérésének köszönhetik népszerűségüket.


Közel fél év elvonulás után - mely időt a hercegné Windsorban töltött a családjával, hogy a gyógyulására fókuszáljon -, most visszatért a közéletbe és a közösségi médiába is.

Múlt héten Katalin hercegné egy személyes üzenetet tett közzé az Instagramon, amelyben tájékoztatta a nyilvánosságot egészségügyi állapotáról, és megerősítette, hogy részt vesz néhány nyári eseményen.

Katalin hercegnének hálásak voltak a rajongók a személyes információközlésért, és úgy tűnik, hogy a kötetlenebb és közérthetőbb megközelítést kedvelik. Az azóta eltelt egy hétben pedig a walesi hercegi pár folytatta ezt a friss közösségi média stratégiát.

Az információ frissítések után a gyerekek az Instagram-oldalon köszöntötték Vilmos herceget apák napja alkalmából. Nemrég pedig Vilmos herceg 42. születésnapja alkalmából a királyi család úgy döntött, hogy nem hivatalos fotóval köszöntik a közösségi médiában a leendő király, helyette egy vidám családi strandfotót tettek közzé, amelyet Katalin készített. Ráadásul egy új posztjukban Taylor Swifttel szelfiznek. Hát van ennél menőbb?

A kommentek alapján pedig úgy tűnik, hogy ez a közvetlenebb, lazább forma jobban is tetszik a rajongóknak.

(Marie Claire)

Nyitókép: Instagram