Katalin hercegné

Katalin hercegné megható üzenetében azt is elárulja, mit jelent számára a karácsony

Katalin hercegné különleges bevezetőt készített a Royal Carols, a Westminster Apátságban tartott harmadik énekes istentiszteletének közvetítéséhez, amelyben megosztja, mit jelent számára a karácsony.


A műsor a walesi hercegné köszöntőjével kezdődik, amelyet a múlt hónapban rögzítettek az istentisztelet utolsó előkészületei közepette, és amelyet a Kensington-palota osztott meg.

A karácsony az az időszak, amikor összegyűlünk, és megünnepeljük az újszülött baba születését. Minden baba érkezése értékes és jelentős időszak, közös gondolkodásra sarkall az új kezdetekről, és reményt ad a jövőre nézve

− mondta Katalin.

A hercegné a december 8-i énekes istentiszteletet mindazoknak ajánlotta, akik támogatják a gyermekeket. Bevezetőjében méltatta az istentiszteletre meghívott vendégeket az ügy iránti elkötelezettségükért, köztük a bábákat, az egészségügyi látogatókat, a bölcsődei dajkákat és a bababank önkénteseit.

Csak a felnőttek gyermekvilágban betöltött létfontosságú szerepének megbecsülésével és támogatásával remélhetünk változást

− mondta.

A műsor kapcsolódott Katalin Shaping Us kampányához, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a gyermek korai éveinek jelentőségére.

A műsorban − amelynek narrátora Ashley Jensen skót színész − közreműködik Rio és Kate Ferdinand, Ugo Monye, Andrea és Virginia Bocelli, valamint Dame Sheila Hancock. A szertartáson zenei produkciókat adott elő a Westminster Abbey kórusa, Freya Ridings, James Bay, Beverley Knight és Adam Lambert, valamint Jacob Collier, aki George MichaelLast Christmas című dalát adta elő John Lennon zongoráján.

Mielőtt mindenkinek boldog karácsonyt kívánt volna, Katalin hercegné egy inspiráló üzenetet osztott meg a nézőkkel:

Ez nem csak ma jelent változást a gyermekek számára, hanem egy boldogabb, egészségesebb és igazságosabb világ kialakítását segíti a jövőben.

Forrás: Harper’s Bazaar

Nyitókép: Getty Images