Katalin hercegné

Lélegzetelállító közös portréra állt össze a királyi család

A walesi hercegné nemrég a Buckingham-palota karácsonyi diplomáciai fogadásán vett részt, és szó szerint ragyogóan nézett ki.


Károly király, Kamilla királyné és a walesi herceg kíséretében Katalin hercegné egy rózsaarany Jenny Packham „Georgia" nevű, körülbelül 5000 fontba (2 millió forintba) kerülő, flitterekkel díszített ruhában lépett a színpadra.

Katalin a ruhát korábban Husszein jordániai trónörökös és Rajwa hercegné 2023. júniusi esküvői fogadásán viselte, és a Királyi Viktória-rend Nagykeresztjének Dame Grand Cross of the Royal Victorian Order (Királyi Viktória-rend Nagykeresztje) szíjjal párosította.

A csillogás fokozása érdekében a Cambridge Lover's Knot Tiarát is felvette. A káprázatos gyémánt és gyöngy tiara egykor Vilmos herceg édesanyjának, Diána hercegnének a tulajdonában volt. Káprázatos öltözékét Greville gyémánt fülbevalójával egészítette ki. Hozzá csillogó sminket választott, füstös szemhéjfestékkel.

Ez a királyi egységnyilvánítás fontos volt, miután Omid Scobie új, a monarchiáról szóló könyve nagy port kavart. Kiderült, hogy a holland nyelvű változatban két olyan családtag neve is szerepel, akiket a sussexi hercegné „tudattalan elfogultsággal" vádol. A könyv azt állítja, hogy Harry herceg felesége, Meghan a témában írt leveleiben magát a királyt, valamint menyét, Katalint is megnevezte.

a kir\u00e1lyi csal\u00e1d: Kamilla, K\u00e1roly, Vilmos, Katalin

Fotó Getty Images

A Buckingham-palota nyilvánosan nem kommentálta a hírt, de segítői egyértelművé tették, hogy a király és vezető tanácsadói „minden lehetőséget" mérlegelnek a megalapozatlan állítások miatt, beleértve a jogi lépések lehetőségét is. Megnyugtatta őket azonban az a rokonszenv, amelyet a nyilvánosság részéről kaptak, és lehet, hogy végül hagyják, hogy ez önmagáért beszéljen.

A mostani eseményen a király, a trónörökös és feleségeik a Buckingham-palota dísztermében karácsony előtti italozásra fogadták a diplomáciai testület nagyjait és kiválóságait. Az esemény egyben az első alkalom is volt, hogy a király személyesen beszélhetett fiával és menyével, mióta kirobbant körülöttük a legutóbbi vita.

A Mailnek nyilatkozó források szerint a család „nem fog sietni", hogy meghozza „alaposan megfontolt" döntését a hogyan továbbról.

A király család egy fotóra is összeállt, mellyel egységüket szerették volna megerősíteni a viharos hetek után. A család négy legidősebb tagja együtt pózolt a fotósoknak a diplomáciai fogadás előtt.

Forrás: Daily Mail

Nyitókép: Profimedia