Katalin hercegné

Katalin hercegnét kirázza a hideg, ha meghallja ezt a nevet

Egy frissen megjelent könyv nem fest valami jó képet a mindenki által kedvelt Katalin hercegnéről.


Katalin hercegné „tréfásan megborzong", amikor Meghan Markle nevét hallja, állítja a könyv. A walesi hercegnét „ridegnek" írja le Omid Scobie riporter legújabb, a királyi családról szóló, Végjáték című írásában is, mivel az író szerint 2019 vége óta „szinte nulla közvetlen kommunikáció volt a két nő között, néhány rövid kedveskedést leszámítva".

Ez azt jelenti, hogy már azelőtt sem igazán beszéltek egymással, hogy Harry és Meghan 2020-ban egy drámai szakítással hivatalosan is otthagyta Nagy-Britanniát.

Ha Harry herceg és felesége szeretnének kibékülni a királyi családdal, akkor ez a könyv nem fog segíteni a dolgokon

mondta a Page Sixnek egy palotai forrás.

Scobie azt állítja, hogy Katalin számára azonban „nincs visszaút" a Harryvel és Meghannal való kapcsolatának felbomlása után. A könyvben egy forrás úgy nyilatkozik, hogy Katalin közel állt Harryhez, és mindig is szeretettel fog visszagondolni erre a kapcsolatra, de számára kizárt, hogy valaha is megbízzon bennük a sok interjú után.

Scobie-t régóta Sussexék szövetségesének tartják, és azt is elárulta, hogy Meghan hogyan hívta fel őt a semmiből a mobilján 2019-ben. Az egyik fejezetben kitér a hercegnévé válásra, azt állítva, hogy Katalin beszédórákat vett, hogy jobban hasonlítson a néhai Erzsébet királynőre.

Katalin \u00e9s Meghan

Fotó: Getty Images

Katalin megtanulta, mi a legfontosabb a rendszerben való túléléshez: eltűnni a szerepedben, semmit sem kiadni magadból, és hagyni, hogy megtestesítsd azt, amit a közönség lát benned. És ezekkel a beszédleckékkel a walesi hercegné még egy kicsit úgy is hangzik, mint egykori főnöke: csiszolt, királyi és kellően távolságtartó

− írja Scobie.

Azt is hozzáteszi, hogy míg Katalin és Meghan belecsöppentek Vilmos és Harry széteső kapcsolatának hullámvölgyébe, és a palotán kívülállóként kötődhettek volna egymáshoz, Katalin semmit sem tett az egykori színésznő támogatásáért, amikor az belépett a királyi családba.

Ne felejtsük el azt a még mindig forró vitát kiváltó történet se, hogy ki kit siratott meg Sarolta hercegnő koszorúslányruhája miatt Harry és Meghan 2018-as esküvőjén.

A brit jelentések szerint Meghan ríkatta meg Katalint, Meghan azonban azt mondta Oprah Winfreynek, hogy ez fordítva történt.

Hideg tud lenni, ha nem kedvel valakit

− írja Scobie, majd hozzáteszi, hogy ő „soha nem volt Meghan rajongója”.

Nyitókép: Getty Images