Lajos, Katalin, György, Sarolta

György, Sarolta és Lajos imádnivalóak a videóban, ahol anyukájuknak segítenek

György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg elkísérték anyukájukat, Katalin hercegnét, hogy önkéntes munkát végezzenek a helyi bababankban.


Videó is készült az eseményről, melyen Katalin és gyermekei a maidenheadi Baby Bankban a karácsonyi pizsamás felhívás részeként ajándékcsomagokat pakoltak. Emellett ruhákból és játékokból álló ajánlótáskákat is csomagoltak helyi családoknak. A videón egy alkalmazott arra kéri a walesi gyerekeket, hogy válasszanak ki olyan játékokat, amelyeknek ők maguk is örülnének, hogy a rászoruló gyerekeknek adhassák.

Katalin egy fehér pulóvert és egy klasszikus kék farmert viselt, Sarolta egy piros, fodros nyakkivágású pulóverben, kék farmerszoknyában és fekete harisnyában jelent meg. György igazán elegánsan festett kék pulóverben, amely alá egy fehér-kék kockás inget vett fel, és kék farmerrel párosította mindezt. Lajos egy fehér-kék kockás ingre húzta tengerészkék ünnepi pulóverét és hozzá szintén kék farmert társított.

A családi önkéntes nap a Katalin által alapított, a korai gyermekkort segítő királyi alapítványi központ kezdeményezését követte, amelynek célja a kisgyermekes családok támogatása a karácsony előtti időszakban. Katalin a múlt hónapban látogatott el a londoni Barnet kerületben található Sebby's Corner nevű jótékonysági szervezethez, hogy elindítsa a kezdeményezést.

A projekt része Katalin Shaping Us kampányának, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a korai gyermekkor kritikus fontosságára a felnőtté válásunk alakulásában.

Itt az ideje, hogy megértsük, hogy egy egészségesebb világ építése azt jelenti, hogy ápolni kell a gyermekeinket támogató alapokat − a korai gondozást szabályozó rendszerektől kezdve a következő generációt nevelőkhöz való hozzáállásunkon át a nekik nyújtott támogatásig mindent

− mondta a múlt hónapban a Shaping Us National Symposiumon a londoni Design Museumban.

A walesi hercegné a kora gyermekkori fejlesztést humanitárius munkájának központi ügyévé tette, és alapítványán keresztül rendszeresen támogat olyan szervezeteket és szakértőket, akik segítenek a fiatal életek alakításában.

Forrás: Harper’s Bazaar

Nyitókép: Profimedia