Vilmos herceg és Katalin hercegné

Elcsípték Vilmos herceget, amint Katalinhoz siet a kórházba - fotó

Ahogyan arról már korábban mi is beszámoltunk, Katalin hercegné egy tervezett hasi műtét miatt kórházba került és több mint egy hétig ott lábadozik. Vilmos herceget pedig elcsípték, amint feleségéhez igyekszik a kórházba.


Vilmos herceg a napokban meglátogatta a walesi hercegnét, aki továbbra is hasi műtétjéből lábadozik. A walesi herceget látták, amint saját autójával hagyja el a londoni klinikát. Ő maga vezetett és az anyósülésen egy férfi kísérte.

A Kensington-palota január 17-én jelentette be, hogy Katalin hercegné január 16-án kórházba került, hogy egy tervezett hasi műtétnek vessék alá. Bár a palota nem közölte a beavatkozás okát, a Bazaar megtudta, hogy a hercegnő állapota nem életveszélyes.

A palota közölte:

„Ő királyi felségét, a walesi hercegnőt tegnap kórházba szállították tervezett hasi műtét miatt. A műtét sikeres volt, és várhatóan 10-14 napig marad a kórházban, mielőtt hazatérne, hogy folytassa felépülését.”

Ezen kívül azt is hozzátették, hogy az orvosi tanácsok alapján, amelyeket a hercegné kap, valószínűleg csak húsvét után tér vissza nyilvános feladataihoz.

Vilmos herceg a kocsij\u00e1t vezeti

Getty


Nyitókép: Getty