Katalin hercegné

Egy árulkodó jel azt mutatja, hogy Katalin hercegné szépen gyógyul műtétjéből

Egy váratlan fejleményt a királyi szakértők úgy értékeltek, hogy Katalin hercegné egészségügyi állapota valószínűleg stabilan javul a műtétje óta.


A walesi hercegné a műtétjéből való lábadozása közepette Norfolkba utazott, hogy Vilmos herceggel és gyermekeikkel a félévi szünetet Anmer Hallban töltsék. Ezt a fejleményt pedig a királyi szakértők úgy értékelték, hogy Katalin egészségügyi állapota szépen javulhat. Jennie Bond királyi szakértő nyilatkozott is az OK! lapjának.

„Windsor gyönyörű, és a házuk is az természetesen. De a Heathrow repülési útvonalán helyezkedik el, és ez nagyon zavaró lehet. Vilmos és Katalin mindent megtalálnak, amire családként szükségük van a Norfolk által kínált tágas, nyílt térben”

– mondta Jennie.

„Elég sok barátjuk is él ott, így egy kicsit szórakozhatnak is.”

Arra, hogy ez az utazás miért hozható összefüggésbe Katalin hercegné egészségügyi állapotával, szintén Jennie válaszolt.

„Az nagyon bíztató, hogy Katalin elég jól van ahhoz, hogy elutazzon Sandringhambe. Ez azt mutatja, hogy stabilan gyógyul. Valószínűleg a változás is jót fog tenni neki. Egy idő után ugyan azokat a falakat bámulni unalmas lehet.”


A királyi család egyik belsős embere is megerősítette Jennie érvelését a héten:

„Katalin jól lábadozik. Már nagyon várta a helyszínváltozást, és Norfolkban nyugodtan pihenhet majd, amíg a gyerekek Vilmossal kieresztik a gőzt.”

A Kensington-palota január közepén hozta nyilvánosságra, hogy a hercegné egy tervezett hasi műtéten esett át, amely jól sikerült. Várhatóan azonban csak húsvét után tudja folytatni királyi feladatait.

A királyi család tagjai igen nehéz időszakban vannak Katalin és Károly egészségügyi állapotai miatt. Úgy tűnik, hogy a világ súlya most Vilmos herceg vállát nyomja.

a kir\u00e1lyi csal\u00e1d: Kamilla, K\u00e1roly, Vilmos, KatalinKomoly változás történt a királyi család közösségi médiájábanFotó Getty Images

Fotó: Getty

(MaireClaire)