katalin hercegné és roger federer

Katalin hercegné beugrott egy kis délutáni teniszre Roger Federerhez

Habár a Wimbledon hivatalosan csak július 3-án kezdődik, a walesi hercegné gondolatai máris a tenisz körül forognk. Az idei bajnokság előtt Katalin hercegné meglátogatta az All England Clubot, hogy Roger Federerrel gyakoroljon.


De nem ez az első alkalom, hogy a hercegnő együtt lép pályára egy profi játékossal. Emma Raducanu 2021-es történelmi Grand Slam-győzelme után Katalinnal is lenyomott egy mérkezőst a Nemzeti Teniszközpontban.

A wimbledoni torna minden aspektusát szigorú etikett szabályozza, beleértve a labdás fiúk és lányok, azaz a „BBG-k" tevékenységét is. A tornát megelőző hónapokban a 13-15 éves fiatalokat a labdák helyes pattintásától kezdve a labdaváltás megfelelő jelzéséig mindenre felkészítik, és a hercegné is részt vett az edzéseken.

Katalin, aki sosem szokott szembeszállni az öltözködési szabályokkal, fehér mellényt és teniszszoknyát viselt, haját pedig magas lófarokba fogta, fülében pedig egy pár arany karikát viselt.

Ám sok divatrajongó ilyenkoris kevesebb figyelmet fektet a játékra, és annál többet a királyi család, de legfőképp a hercegné megjelenésére. Néhány hónappal a 2011-es esküvője után Katalin egy krémszínű Temperley London ruhában debütált a királyi páholyban, hogy végignézze Andy Murray és Richard Gasquet összecsapását, majd a következő évben egy tengerész ihletésű Alexander McQueen ruhában tért vissza.