Kate Middleton és II. Erzsébet királynő

A királynő ennél szebbet talán még soha nem mondott Kate Middletonról

Köztudottan Vilmos hercegék az egyik legtöbbet címlapon szereplő család az egész világon, különösképpen pedig Kate Middleton tűnik fel leggyakrabban a nyilvánosság előtt. Ez nem véletlen, hiszen életvitele, stílusa és gyereknevelési módszerei mellett a királynő is rendkívüli módon megbízik benne, melynek egy igazán édes oka van.


Egy korábbi cikkünkben lehet olvasni Cambridge hercegi pár megosztó gyereknevelési módszereiről, valamint arról is jelent már meg írásunk, hogy Middleton mekkora szerepet tulajdonít a családi hagyományoknak. Ez csupán pár indoka lehet annak, hogy miért kedveli őt a királyné, de kiderült, hogy ez teljesen más miatt alakult így.

A Marie Claire értesülései szerint II. Erzsébet mindezektől függetlenül azért bízik Vilmos herceg feleségében, mert úgy érzi, biztos kezekben tudja tartani az királyi ügyek intézését és könnyedén, mégis komolyan tud hozzáállni minden kötelezettséghez. A királynő egyik fő segítőjeként sok felelősség hárul rá, a nehézségeket pedig mindig megfelelően kezeli.

Ez a feltétel nélküli bizalom akkor vált nyilvánvalóvá mindenki számára, miután a királynő megadományozta Kate-et a királyi családrenddel, melyet csak azok a női rokonok birtokolhatnak, akik már jó ideje a családhoz tartoznak, és úgy ítélik meg, hogy nagy támogatást jelentenek a királynőnek.