Kate Middleton és Vilmos herceg

Kate Middleton titkos hercegnéórákat vett a királynőtől az esküvő előtt​

Cambrdige hercegnéje jelenleg a királyi család egyik legnépszerűbb tagja. Stílusával, modorával és életvitelével egy kiváló példakép, ám ez nem mindig volt így. A házasságkötés előtt Middletonnak részt kellett vennie egy oktatáson, melyen kiküszöbölték azokat a súlyos hibáit, melyeket egy hercegné nem követhet el. Miket tanítottak neki?


Nyilvános megjelenései és családon belül betöltött szerepe miatt okkal gondolják az emberek, hogy Kate Middleton igazi hercegnének született. Egy dokumentumfilm azonban megmutatta a valóságot, mégpedig, hogy Vilmos herceg felesége koránt sem volt tökéletes, és hogy képzésen kellett részt vennie, mielőtt befogadták a családba.

Az Amazon Prime 2017-es dokumentumfilmjének, a Kate Middleton: Working Class to Windsornak történetében láthatunk jobban bele ebbe a tréningbe, ahol nem más, mint a királynő tanította meg olyan alapvető dolgokra a hercegnét, melyeket alapvetőnek gondolnánk, de egy ilyen pozícióban álló nőnek feltétlenül tudnia kell.

„Kate Middleton a kezdetektől fogva nagy támogatást kapott a királyi családtól, amit a királynő valóban utasított. Ennek célja az volt, hogy biztosítsa a lehető legnagyobb tudást Kate-nek, és hogy minden helyzetben tudja, mit kell tennie hercegnéként. Persze szem előtt tartva, hogy nem ebben a világban nőtt fel”

— olvashatjuk a Marie Claire cikkében

Az oktatáson olyan leckéket kapott, hogyan kell egy hölgynek kulturáltan kiszállni a kocsiból, vagy hogyan hajoljon le egy fiatal lánytól kapott virágért. Mindezek mellett apró etikettszabályokat vettek át, melyekre hivatalos rendezvényeken szükség lehet.


Nyitókép: Instagram/kate.middleton.and.william