grinch es egy kislany

Idén karácsonykor még a Grincs barlangjába is beköltözhetünk

A Grincs minden kétséget kizáróan a karácsony egyik legikonikusabb filmje. Ha már kismilliószor láttad, és fejből tudod a párbeszédeket, akkor itt a nagy lehetőség: most a valóságban is kibérelhető a Grincs büdi barlangja.


A filmet 2000-ben mutatták be, és Dr. Seuss gyerekkönyve alapján írták meg a forgatókönyvet. A rendezőknek nem volt könnyű dolguk, hiszen egy képes könyvről volt szó, így rengeteg új eseményszálat és karaktert kellett kidolgozniuk ahhoz, hogy kijöjjön egy egész estés film. Azóta már készült egy rajzfilmes feldolgozás is, de mindannyian tudjuk, hogy a Jim Carry-féle változat az igazi. A történetben a zöldbundás lény a Mount Crumpit hegyen él barlangjában. Ezt a lakóhelyet próbálja ez az új vállalkozás megidézni a látogatók számára.

A Dr. Seuss Enterprises összeállt a Vacasa nyaralóbérléssel foglalkozó platformmal, hogy egy egyedülálló élményt nyújtsanak az érdeklődőknek. A Utah állambeli Boulder mellett található a rezidencia, amiben a barlang egy kézzel faragott mását csinálták meg. Megtalálhatóak benne a Grincs ikonikus eszközei, mint például az orgona vagy Max dobkészlete, de rengeteg egyéb kütyüjét is kiállították.

Az 5700 négyzetméteres barlang minden luxussal fel van szerelve: van benne konyha, háló- és vendégszoba, fürdő, valamint külön helység a munkára és a zenélésre.

Az eredeti könyv 1957-es kiadása előtt tisztelegve 19,57 dollárért lehet bérbe venni, ami nagyjából hétezer forint éjszakánként. Tekintve, hogy mekkora élményben lehet részünk, ez az ár semmiség!


Nyitókép: imdb