Kate Middleton és Lajos herceg a platina jubileumi ünnepségen

Emiatt voltak kezelhetetlenek Lajos hercegék a jubileumi ünnepségen

Lajos herceg volt az egyetlen királyi személy, aki képes volt elvonni a figyelmet az ünnepelt királynőről. Mellette testvérei és a család többi gyermeke is különösen jókedvű volt a platina jubileumi programokon, mint kiderült, ennek meg volt az oka.


II. Erzsébet királynő 70 éves uralkodását ünnepelve egy hatalmas rendezvénysorozatot tartottak az Egyesült Királyság területén, melyen a királyi család legjava megjelent. A Buckingham-palota erkélyén Kate Middleton és Vilmos herceg gyermekeit is láthatták az emberek, akik láthatóan jól érezték magukat a rendezvények ideje alatt.

Lajos herceggel az élen, aki grimaszaival el tudta venni a figyelmet magáról a királynőről is. Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, miként próbálta befogni a füleit, hogy ne hallja a katonai légierő repülőinek zaját. Az arckifejezéséből ítélve nem sikerült neki, ellenben az adott nap egyik leghumorosabb pillanatát okozta a rajongóknak.

Emellett anyukájával is sokat viccelődött, egészen pontosan lecsitította őt és kinyújtotta rá a nyelvét, amelyet Middleton egy utólag közzétett Twitter-bejegyzésben reagált le. Meglátásai szerint mindenki nagyon jól érezte magát a jubileumon, különösen a család legkisebb tagja.

Mike Tindall, aki a királynő unokájának, Zarának a férje egy podcast műsorban árulta el, hogy a család legfiatalabb tagjai cukormámorban voltak a rengeteg édesség miatt.:

„Lajos, ő csak szórakozni akart. A két lányom — Mia ésLenaTindall — pedig mindig huncutkodik, úgyhogy próbáljuk kordában tartani. Bár rengeteg édesség volt odakint, szóval igazi cukormámor volt. Nehéz nekik. Mindannyian fiatalok.”

Tény, hogy nagyon sok édességet osztogattak a téren, ellenben Tindall lánya is lááthatóan osztogatta a finomságokat, így nincs kétség afelől, hogy a kicsik falatozása már a falak mögött megkezdődött.

Nyitókép: Getty

Forrás: Glamour