Károly király kék öltönyben

Lilibet különleges ajándékot kaphat Károly királytól születésnapjára

Lilibet hercegnő június 4-én lett 3 éves, és nagypapája, Károly király gondoskodott arról, hogy unokája megfelelően megünnepelje ezt az alkalmat.


Annak ellenére, hogy az uralkodónak feszült a viszonya Lili szüleivel, Harry herceggel és Meghan Markle-lal,

„nem állt szándékában teljesen figyelmen kívül hagyni Lilibet születésnapját, ezért egy üzenettel együtt ajándékot is küldött neki”

– mondta Tom Quinn királyi szakértő a Mirrornak.

Azt nem tudjuk, hogy mi volt pontosan az az ajándék, amit Károly Lilibetnek küldött idén, de Tom elmondta, hogy van egy kifejezetten különleges ajándék, amit szeretne neki adni a jövőben, néhány feltétellel.

„György hercegnek egy gyönyörű, kézzel készített fahintát adott, amire György nevét vésték rá, és tervei között szerepel, hogy valami hasonlót ad Lilibetnek”

– mondta a szakértő.

„Azonban ezzel várna addig, amíg a családi viszály elcsendesedik.”

A királyi család nyilvánosan nem kívánt boldog születésnapot a kis Lilinek, ugyanis a protokoll szerint Lilibet sem tartozik a dolgozó királyi családtagok közé, mivel anyja és apja is lemondtak rangjukról 2020-ban.

Sajnos a király és Vilmos herceg kapcsolata Sussex hercegével és hercegnéjével (és így a gyermekeikkel is) igen feszült mostanában. Károly például nem volt hajlandó találkozni legkisebb fiával a májusban tett rövid angliai látogatása során.

De távol az Egyesült Királyságtól, a napsütötte Dél-Kaliforniában Lilibet természetesen hercegnőhöz méltó születésnapi bulit élvezhetett. A People beszámolója szerint Sussexék a hétvégén a születésnapja előtt egy partival ünnepelték kislányukat, amelyet a Montecito-i otthonukban tartottak.

Nyitókép: Getty