Kíváncsi vagy, mit csinál a cicád, amikor nem látod? Ezzel a módszerrel utána járhatsz!

Kíváncsi vagy, mit csinál a cicád, amikor nem látod? Ezzel a módszerrel utána járhatsz!

Egy férfi egy apró kamerát helyezett el a macskájának a fején, hogy levideózhassa, mit csinál a kiskedvence, amikor épp nem látja őt.


A Tom's Guide fogyasztói technológiai blog főszerkesztője egy elegáns, újgenerációs kamerát használva hihetetlen felvételeket készített a macskája cselekedeteiről. A videó EZEN A LINKEN tekinthető meg.

Különböző próbálkozásokon felbuzdulva Mike Prospero úgy döntött, hogy az Insta360 Go 2 típusú kameráját rácsatolja Mervin nevű macskájára. Fontos megjegyezni, hogy az eszköz kisebb mint egy felnőtt ember hüvelykujja.

Ez is érdekelhet: Vajon a macskád valóban érti, ha mutogatsz neki?

A többi videón látott macskák eléggé aktív társasági életet élnek, más macskák közelében ciripelnek és dorombolnak, és az udvaron téblábolnak. Vajon az én macskám is hasonló életörömmel rendelkezik? Éppen ezt akartam kideríteni

– írta a férfi.

Prosperonak azonban csalódnia kellett, mivel elmondása szerint leginkább „egy csomó ücsörgést" látott, mert Mervin, mint kiderült, „pont annyira lusta", mint ahogyan azt ő sejtette.

Prospero azt írta, hogy tervezi, hogy néhányszor még rögzíti Mervin kalandjait a kamerájával, hátha sikerül még valami érdekeset megörökítenie.

Forrás: Futurism

Kép: Shutterstock