madonna

Madonna teljesen felismerhetetlen ezeken a fiával készült képeken

A 63 éves énekesnő újabban durván szerkesztett képeket tesz csak ki magáról az Instagramra, így eléggé meglepődtek a rajongók a valódi arcán, amikor fiával, Rocco Ritchie-vel lépett ki az utcára.

Az anya-fia páros a hétvégén Londonban töltötte az estét a trendi Harrys Barban, a Mayfair-negyedben. Távozásukkor készültek róluk a meglepő fotók. Madonna, mint mindig, most is stílusosan volt felöltözve: csupa fekete outfitje mellé egy piros övet választott, illetve egy Commes des Garcons táskát "Lovable Rebel" felirattal – ami találó, hiszen a popkirálynő volt az első igazi rebellis sztár, aki ennyire ismert lett. Gyakran fotózzák együtt Guy Ritchie-vel közös 21 éves fiával, Rocco Ritchie-vel, amint közösen töltenek időt. A srác nagyon elegáns volt szürke öltönyében, és kísértetiesen hasonlít filmrendező édesapjára.

A képeken nem is ez volt meglepő, hanem Madonna arca: a sok beavatkozástól és fillerektől természetellenesen felpüffedt arca, és szinte a felismerhetetlenségig eltorzult. Az igaz, hogy ezektől tényleg kisimult a bőre, és egyáltalán nem látszanak rajta ráncok, viszont óriási kontrasztban áll a kezeivel, ami azonban természetesen öregedett meg.

És a kép, amit saját magáról közvetít:

Nem értjük, az egyébként bombaformában lévő poplegenda miért folyamodik ilyen teátrális eszközökhöz, a legtöbb rajongója úgyis tisztában van vele, hogy nem a valóságot látja, ahogyan ez a kommentekből ki is derül.