McDonald's-os sült krumpli és hamburger sárga háttéren

Ez a legrosszabb időpont, hogy Mekibe menj

Ha gyors kiszolgálást szeretnénk, kerüljük ezt az időpontot.

A McDonald's híres a következetességéről, de van néhány trükk, amivel még jobb kiszolgálást kaphatunk.

A tapasztalt vásárlók már tudhatják, hogy az ingyenes sültkrumpli utántöltés rendelése és a nyugta kérése olyan játékmegváltó trükkök, amelyeket a gyorsétteremlánc nem reklámoz. A McDonald's egy korábbi vállalati séfje nemrég egy másik tippet is elárult a vendégeknek: ha gyors és minőségi kiszolgálást szeretnénk, kerüljük a délelőtt fél 11-kor történő rendelést.

Mike Haracz TikTok-videója szerint ez az az időpont, amikor a legtöbb helyen a reggeliről átváltanak a szokásos ebédmenüre.

A 2015-ben elindított, egész napos reggeli bevezetése után a gyorsétteremlánc csendben kivezette azt, és visszatért ahhoz, hogy kizárólag a reggeli órákban szolgálták fel azt.

Ez azt jelenti, hogy a dolgozóknak mostantól a grill hőmérsékletének beállítása, a reggeli tételek kivétele a melegítőszekrényekből és az ebédtételek hozzáadása a feladatuk, miközben a reggeli és ebédrendeléseket gyorséttermi tempóban kell teljesíteniük. Tehát, nem feltétlenül a délelőtti órákban érdemes meglátogatni a helyet, ha nem szeretnénk várakozni.

„Mindezek a mozgó részek történnek, miközben az étteremben is egyre nagyobb a forgalom ... és ez sok problémát okoz az éttermekben”

– magyarázta Haracz.

Mégis, van egy előnye annak, ha a legforgalmasabb időszakban adjuk le a rendelésünk. Ekkor kezdődik a McDonald's ebédszolgáltatása, ami azt jelenti, hogy az ilyenkor felszolgált sült krumpli, Big Mac és McNuggets ilyenkor a legfrissebbek a nap során.

Ha tehát a gyors kiszolgálás helyett a minőséget értékeljük, akkor a délelőtt 10:30 lehet a legjobb időpont arra, hogy ebédet rendeljünk a McDonald's-ban.

(Mentalfloss)

Nyitókép: Unsplash