Meghan és Harry Floridában

Nem fogod elhinni, mennyibe került Harry és Meghan egyetlen éjszakája ebben a hotelben

Meghan és Harry elmenekültek kicsit Kaliforniából, és Floridában pihentek.


A forró floridai hőségben eltöltött nap után Sussex hercege és hercegnéje a Palm Beach-i Four Seasons Hotelben töltötte az éjszakát, ahol a palotaszerű lakosztályok ára meghaladja a 8000 dollárt (közel 3 millió forint) éjszakánként.

Harry herceget és feleségét, Meghant április 13-án, szombaton látták a medence területén sétálni, a kétgyermekes anyuka fehér capri nadrágot és fekete felsőt viselt, míg Harry egy fekete pólóban, egy kéknek tűnő chinóban és tornacipőben flangált.

A Four Seasons a sziget egyetlen ötgyémántos, ötcsillagos üdülőhelye, amely négy „festői medencével és több hektárnyi privát tengerparttal" büszkélkedhet.

A Sea Breeze Suite a „legnagyszerűbb, legkívánatosabb lakosztály", amely „autentikus tengerparti életstílust kínál az első emeleti elhelyezkedésével, és friss tengeri szellővel fogadja a vendégeket".

Pihenjen két óceánparti hálószobában, egy kényelmes médiaszobában, valamint privát, közvetlen hozzáféréssel a medencéhez és az érintetlen tengerparthoz, amely csak néhány lépéssel arrébb található, valamint élvezze a lehetőséget, hogy egy további vendégszobával összekapcsolva három hálószobás menedéket kap

− olvasható az üdülőhely honlapján.

Harry \u00e9s Meghan a p\u00f3l\u00f3meccs ut\u00e1n

Fotó: Profimedia

Két étteremben lehet étkezni, valamint a Florie's bárban, amely „szezonálisan változó, kert által vezérelt koktélokat és aperitifeket kínál", amelyek kiemelik „a Resort kertjéből származó friss gyógynövények és botanikai anyagok sokoldalúságát".

Az üdülőhely vendégei számos élményt is élvezhetnek, például felfedezhetik a közeli Everglades Nemzeti Parkot egy privát léghajóról, teniszezhetnek az üdülőhely pályáin, belevethetik magukat a meleg vízbe búvárkodni, kajakozni vagy evezni, vagy pihenhetnek egy eldugott strandkabinban, miközben az Atlanti-óceán nyaldossa a partot.

A szálloda szorosan együttműködik a helyi pólóközösséggel is, a masszázsra vágyó vendégek számára pedig az üdülőhely nappali gyógyfürdőt tart fenn a pihenés és a gyógyulás érdekében.

A pár azért tartózkodott Floridában, mert Harry részt vett az évente megrendezett Royal Salute Polo Challenge-en, amely Harry jótékonysági szervezetének, a Sentebale-nek segít. Sussex hercegnéje pedig ott szurkolt férjének, amikor csapata, a Sentebale megnyerte a napi trófeát.

A 39 éves sussexi herceg régi barátja, Nacho Figueras ellen mérkőzött meg a tornán, míg Meghan mellett Serena Williams is ott volt. A teniszezőnő a csapatsátorból nézte a meccseket Meghannal együtt, később pedig Meghannal és Nacho feleségével, Delfina Blaquierrel, Nacho feleségével együtt golfkocsin hajtottak ki a pályára a trófea átadására.

Forrás: HELLO!

Nyitókép: Profimedia