Harry és Meghan

Harry herceg és Meghan Markle családja új taggal bővült

Harry herceg és Meghan Markle új családtagot köszöntöttek Montecito-i otthonukban.


A királyi pár örökbe fogadta Sinkie-t − egy beteg csirkét, amely korábban jó barátjuk és szomszédjuk, Ellen DeGeneres tulajdonában volt. A hírt az Instagramon megerősítve a 65 éves Ellen tájékoztatta rajongóit Sinkie-ről. Elárulta, hogy a madarat más mentett csirkék terrorizálták, ezért kénytelen volt áttelepíteni Sinkie-t − aki most épült fel egy szárkapocscsonttörésből – de szerencsére Meghan és Harry befogadták őt.

Sinkie lába rendbe jött, de a csirkéink még mindig piszkálták. Szerencsére a barátaink, Harry és Meghan tyúkóljában volt hely még egynek. Még nem tudni, mi lesz a királyi címe

− írta a tévésztár.

A rajongók egyből a kommentálták az eseményt.

Imádni kell Harry-t és Meghant. Biztos vagyok benne, hogy Archie és Lili kiválóan vigyáznak majd a kis Sinkie-re

− írta az egyik.

Annyira boldog vagyok, hogy biztonságban van, és igen, úgy bánnak vele, mint egy királyi családtaggal

− viccelődött egy másik.

Miután 2020-ban Kaliforniába költöztek, Harry és Meghan már több állatot is örökbe fogadott, és bőven van helyük még többnek is.

Meghan \u00e9s Harry egy kuty\u00e1val

Fotó: Getty Images

A királyi pár az Oprah Winfreyenk adott interjúban a rajongóknak bepillantást engedett a csirkeólba − vagyis egy piros tyúkólba, amelyen a következő felirat díszelgett:

Archie's Chick Inn, Established 2021.

Elmagyarázták, hogy a tyúkokat egy helyi gyárból mentették ki, Harry hozzátette, hogy Meghan „mindig is csirkéket akart”.

Egyszerűen imádok állatokat menteni

− válaszolta Meghan.

Az állatbarát család, Harry és Meghan kutyákat is mentettek már. 2022 októberében Harry a WellChild Awards győzteseivel beszélt, és a videóhívás során a háziállataikkal való mindennapjaikról is megnyílt:

Mindannyiunknak szüksége van egy kutyára, ami megnyugtat minket. Nekem most három van a házban. Szóval gyakorlatilag öt gyerekünk van. Van egy Pula nevű fekete labradorom, egy Guy nevű mentett beagle. És van egy másik mentett beagle-ünk, akit Miának hívnak. Mindhárman aktívak, mókusokat kergetnek és mindenféle problémát okoznak. De érzelmileg is támogató kutyák, amikor jól viselkednek.

Forrás: Hellomagazine

Nyitókép: Getty Images