Meghan Markle virágcsokrokat tart

Meghan Markle újabb szabályt tervez megsérteni - Erzsébet királynő nem örülne

A hírek szerint Meghan Markle egy újabb királyi szabályszegő lépésre készülődik. Vajon mit szólna ehhez Erzsébet királynő?


Sussex hercegnéje úgy tűnik visszatér az Instagram világába, amit már most több ezer követője izgatottan vár. Meghan a jelek szerint készen áll új Instagram-oldalának beindítására és már csak a megfelelő alkalomra vár, hogy posztoljon is rá. A hercegné ma ünnepli 42. életévének betöltését, így lehetséges, hogy ez lesz az az alkalom.

A kétgyermekes anyuka már létrehozta az Instagram-fiókot @meghan néven, de még nem posztolt semmit rajta. A profilképe pedig rózsaszín virágokból áll. A beszámolók szerint eredetileg azt tervezte, hogy az Instagram-oldalt közvetlenül a Spotify podcastjének elindítása előtt használja, 2022-ben.

Most, hogy a királyi párnak már nincs szerződése a streaming-óriással, Harry és Meghan a következő projektjüket tervezik és készítik elő, lehet, hogy a közösségi média oldal megalkotása is ennek köszönhető.

Egy, a párhoz közel álló forrás a Page Sixnek elmondta:

„Úgy volt, hogy Meghan felmegy az Instára, de nem sokkal azelőtt, hogy elindította a podcastjét, meggondolta magát.”

A közösségi média mellett Meghan a jövő hónapban visszatér a nyilvánosság elé is, mivel csatlakozik férjéhez a németországi Düsseldorfban megrendezésre kerülő Invictus Games-en. A hét elején jelentették be, hogy Sussex hercege és hercegnéje is részt vesz az eseményen.

Nem tudjuk, hogy a néhai királynő mit szólna hozzá, ha látná, hogy Meghan ismét egy szabályt készül megszegni a saját Instagram-oldal indításával, de az biztos, hogy nem lenne maradéktalanul boldog a hírtől.

Nyitókép: Getty