Meghan Markle a Titanic Belfastban tett látogatása előtt észak-írországi útjuk során 2018. március 23-án az  észak-írországi Belfastban

Ennyit kereshet majd Meghan Markle egyetlen Instagram-poszttal

Egy pénzügyi szakértő elárulta, hogy mennyit kereshet majd Meghan Markle egyetlen egy Instagram-poszttal a jövőben.


Korábban már megírtuk mi is, hogy Meghan Markle újabb királyi szabályt szegett és regisztrált az Instagramra saját, külön profillal. Ennek kapcsán egy pénzügyi szakértő elmondta, hogy mennyit kaszálhat majd Harry felesége egy poszttal a közösségi médiában.

„Valószínűleg hamarosan az Instagram egyik legkövetettebb fiókjává válik”

– mondta Eric Schiffer tanácsadó a Daily Mailnek szombaton Meghan profiljáról, amit jelenleg százezren követnek.

„Vannak olyan hírességek, mint a Kardashianok, akik 1 millió dollárt és annál is többet kérhetnek egyetlen egy terméket népszerűsítő posztért. Nem látjuk annak okát, hogy Meghan miért ne kérhetne el majd hasonló árakat.”

Markle - aki ideje nagy részét a kaliforniai Montecitóban tölti Harry herceggel és gyermekeikkel - áprilisban írt alá a hollywoodi nagyhatalmú Ari Emmanuel WME-hez.

„Az ügynökség az üzleti vállalkozásainak kiépítésére fog összpontosítani az ügynökség és a tágabb ökoszisztéma számos aspektusában, beleértve a film- és televíziós produkciókat, a márkakapcsolatokat és egyebeket”

– írta akkor a tehetségkutató ügynökség a Twitteren keresztül.

Bár nem tudjuk, mi lesz Meghan következő nagy ugrása, egy dolog biztos: hogy a közösségi médiában való marketing lenne a következő logikus lépés.

Nyitókép: Getty