Harry herceg és Meghan Markle

Harry hercegék ismét egy botrányos Oprah-interjúra készülnek?​

A sussexi hercegi pár sokkolta a világot az első Oprah-interjújuk megjelenésével, pletykák szerint pedig sor kerülhet egy újabb botrányos beszélgetésre. Amennyiben ez megtörténik, újabb szakadást okozhat a királyi családon belül, elsősorban Harry és Vilmos herceg között.


Az elhíresült interjúban a hercegi pár arról is részletesen beszámolt, hogy a családon belül aggodalmak merültek fel Archie bőrszíne miatt, amikor Markle még terhes volt vele. Ezzel kapcsolatban nemsokkal később a palota egy nyilatkozatot adott ki, miszerint szomorúan hallják, mennyire nehéz volt számukra az elmúlt időszak.

Az interjút követően Vilmos herceg is megszólalt a témában, és kihangsúlyozta, hogy egyáltalán nem egy rasszista családról van szó. Az idő múlásával az indulatok kezdenek lecsillapodni, a családtagokon pedig az látszik, lassan közeledni szeretnének egymáshoz.

Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy Katalin hercegné és családja nemsokára olyan helyre költözik majd, mely nagyon közel van Harry hercegék egyik rezidenciájához. A fő indok ugyan nem a két testvér kapcsolatának helyrehozásán alapszik, viszont így elkerülhetetlenek lesznek a jövőbeli, gyakoribb találkozások.

Hónapokkal az esetet követően felröppent a pletyka, miszerint egy újabb interjú van készülőben, szintén Oprah Winfrey műsorvezetésével. Királyi szakértők szerint ez egy újabb töréspont felé sodorná a palotát, ellenben a platina jubileumi megjelenést követően úgy tűnhetett, a távozást követő nehézségek elsimulhatnak.

II. Erzsébet királynőnek természetesen megvan a saját elképzelése unokája tettéről, melyről egy korábbi írásunkban számoltunk be. Bár nem örült a botrányoknak, mégis Harry az egyike azon kevés embereknek, akik akármire rá tudnák venni őt. Ennek értelmében még mindig nagyon közel állnak egymáshoz.

A szóbeszéd elindulásához egy kitérő vezetett, ugyanis Markle és férje Oprah kaliforniai otthonához hajtott, amely öt perc autóútra van a saját otthonuktól. A Marie Claire cikke szerint nagyjából egy órát töltöttek a népszerű műsorvezetővel közösen, ami éppen elég lehet egy interjú leforgatásához. A három személy állítólag nagyon jó barátságot ápol egymással, így nem csoda, hogy gyorsan elindultak a spekulációk.

Nyitókép: Getty