Ryan Gosling

Ryan Gosling Taylor Swift szakítós számával ismét ellopta a show-t

Bár a Barbenheimer-láz nyár elmúlt, de nem felejtették el teljesen. A Saturday Night Live-ban például nemrég a házigazda Ryan Gosling és Emily Blunt különleges módon tisztelgett a kér film előtt.


Gosling SNL-monológját egy fergeteges, Taylor Swift által ihletett zenei nyitánnyal indította.

A színész házigazdáskodása alig több mint egy hónappal azután következett, hogy az Oscar-gálán ellopta a showt a Barbie-film I'm Just Ken című dalának előadásával. Most azzal viccelődött, hogy „szakítania kellett" Kennel, mert „túl mélyre mentek". A szakítás feldolgozásához azonban szüksége van az egyetlen dologra, ami segíthet: „a nagyszerű Taylor Swift zenéjére”.

Gosling leült egy zongorához, és belekezdett a 2012-es All Too Well klasszikus feldolgozásába − természetesen miután felvette a napszemüvegét. Az átdolgozott dalszöveg viccesen utalt a Ken-ként töltött idejére, kezdve a következőkkel: „Bevettem Venice Beachet, igaz, a ruháim szűkek voltak, de valami olyan jó érzés volt abban a spandexben". Még a hírhedt piros sálnak is megvolt a saját verziója: Ken bundája.

De ennek az SNL-es fellépésnek nem Barbie-ról kellett volna szólnia. Gosling és Blunt A kaszkadőr című filmje május 3-án kerül a mozikba, így Blunt felbeszakította az előadását, hogy visszahozza őt a helyes útra. Amikor a férfi megpróbálta azt állítani, hogy a filmjüket reklámozza, a nő leszólta.

Nézz magadra. Amit most csinálsz, az épp Kenning, és utálom, hogy egyáltalán van ilyen ige

− mondta.

De Kent nem sikerült elhagyni. Gosling zenéje újra felcsendült, és újra Barbie-ról énekelt, legalábbis addig, amíg Blunt vissza nem jött a színpadra, hogy néhány mutatvánnyal kizökkentse őt, és emlékeztesse A kaszkadőr karakterére. De még az sem volt elég, hogy egy széket csapott a hátára. Aztán a férfi emlékeztette őt az Oppenheimerben játszott szerepére, ennek hatására pedig őt is beszippantotta a dolog, és hamarosan egy All Too Well ihlette duettet énekeltek, ami vetekedett Swift saját, 2021-es, 10 perces előadásával az SNL-ben.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Shutterstock