Ryan Gosling

Ők segítettek Ryan Goslingnak az Oscar-fellépésre való felkészülésben

A 2024-es Oscar-gála egyik legnagyobb pillanata kétségkívül Ryan Goslin „I’m Just Ken” című Barbie-dalának előadása volt. A színész utólag elárulta, kik segítettek neki a fellépésre való felkészülésben.


A színész a People magazinjának nyilatkozva elárulta, hogy felesége, Eva Mendes és két lányuk, Esmeralda Amada és Amada Lee adtak tanácsokat a nagy produkció előtt, mikor az azt megelőző nap megnézték őt a főpróbán.

„Adtak néhány tippet a produkciómhoz, és mindegyik nagyszerű volt”

– mondta.

„Ők hatalmas szerepet játszanak ebben számomra... a lányom Barbie iránti érdeklődése és Ken iránti érdektelensége volt az, ami miatt egyáltalán belekezdtem ebbe az egészbe. Gyönyörű volt, hogy ott voltak ennek az utazásnak a végén is.”

Ryan Goslin „I’m Just Ken” című dalát is jelölték a 96. Oscar-gálán a legjobb eredeti dal kategóriájában, ám ez a nóta alul maradt Billie Eilish szintén Barbie-dalával, a „What Was I Made For”-val szemben.

Az előadás során Goslinghoz - akit a legjobb mellékszereplő kategóriában is jelöltek -, csatlakozott a színpadon néhány különleges sztárvendék, mint például: Mark Ronson, Slash, Wolfgang Van Halen és néhány Barbie-társa, Ncuti Gatwa, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir és Scott Evans.

Mindenesetre a családja által adott tanácsok kifizetődtek a színész számára, ugyanis a Barbie-szám előadása lett az est egyik legtöbbet emlegetett pillanata.

Fotó: Rodin Eckenroth/WireImage