Angelina Jolie és gyerekei, balról a második Shiloh pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, Shiloh névváltoztatást „kért" 18. szülinapjára

Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, Shiloh elhagyja a „Pitt” szót a nevéből hivatalosan is

.

A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint Shiloh május 27-én nyújtotta be a kérvényt, hogy Shiloh Jolie legyen, vagyis aznap, amikor betöltötte a 18. életévét. Brad és Angelina 2016-ban, 12 együtt töltött év után váltak el, közös gyerekeik még Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, valamint az ikrek, Vivienne és Knox, akik 15 évesek. Sem Brad Pitt, sem Angelina Jolie képviselői nem kommentálták Shiloh kérését.

Shiloh nem az egyetlen tagja a Jolie-Pitt családnak, aki nyilvánosan elhagyta Brad vezetéknevét. Vivienne, aki édesanyja mellett dolgozott produkciós asszisztensként a The Outsiders című Broadway-musicalben, a színlapon Vivienne Jolie-ként szerepelt. Zahara pedig a Spelman College-ban, ahová tavaly iratkozott be, Zahara Marley Jolie-ként hivatkozott magára.

Angelina Jolie és Brad Pitt között jelenleg is jogi csatározás folyik, a közös dél-franciaországi Château Miraval szőlőbirtokuk miatt, folyamatban lévő válásuk közepette.

Tavaly novemberben Angelina és Brad fia, a 20 éves Pax állítólag „világklasszis baromnak” és „szörnyű emberi lénynek” nevezte Bradet egy fanyar apák napi bejegyzésben a privát Instagram-fiókján.

Pax állítólag egy olyan kép mellé írta ezt, amelyen Brad átveszi a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat 2020-ban, a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben nyújtott alakításáért.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Shutterstock