Taylor Swift a Super Bowl-n

Taylor Swift forró csókkal jutalmazta Super Bowl-győztes barátját − videó

Taylor Swift persze ismét ellopta a showt! Az énekesnő végigszurkolta a Super Bowl-ot, majd együtt ünnepelte Travis Kelce-szel a Kansas City Chiefs győzelmét. Az énekesnő a mérkőzés után a pályára sietett, ahol többször megölelte és megcsókolta barátját.

A meccs előtt mindenki azt találgatta, vajon Swift odaér-e Tokióból, hogy a helyszínen szurkoljon Kelce-nek. Természetesen sikerült, és a pár együtt ünnepelt a pályán.

A Chiefs tight endje nemrég a Pat McAfee Show egyik epizódjában beszélt kapcsolatukról.

Travis Kelce \u00e9s Taylor Swift

Fotó: Profimedia

Remélhetőleg mindenki rájön majd, hogy mi csak két ember vagyunk, akik egy kapcsolatban élnek, támogatják egymást, és jól érzik magukat. Semmi többről nincs szó, bármennyire is szeretné a világ ezt a képet festeni, mi csak jól érezzük magunkat. Élvezzük minden egyes részletét. És persze, imádom, amikor Taylor ott van, hogy támogasson engem, és élvezi a játékot

− nyilatkozta szerelmükről.

Egy forrás az Entertainment Tonightnak is beszélt Kelce-ről és Swiftről a Super Bowl hetében.

Travis még soha nem érezte magát ennyire támogatottnak egy jelentős másik személytől

− kezdte a forrás.

Majd hozzátette:

Ez még csak a kezdet, mint pár, és sok mérföldkő áll még előttük. De Taylor és Travis szakítanak időt egymásra. Mindkettejüknek fontos a család, és imádják összehozni a szűk körüket. Szeretetteljesek és mindenben őszinték egymással. Folyamatosan bátorítják egymást, hogy a lehető legjobbak legyenek.

Forrás: Elle

Nyitókép: Profimedia