Vilmos és Taylor Swift 2013-ban

Vilmos herceg óriási Taylor Swift-rajongó, és erre végre bizonyítékunk is van

Taylor Swiftnek világszerte több ezer rajongója (más néven Swiftie-je) van, akik imádják a zenéjét. De azt talán még te sem tudtad, hogy az egyik királyi családtag is közéjük tartozik.


Hétfőn Vilmos herceg részt vett a 2023-as Tusk Conservation Awards díjátadón, ahol átadta a Tusk-díjat Fanny Minesi természetvédelmi vezetőnek, aki a változásért küzd a Közép-Afrikában található Kongói Demokratikus Köztársaságban.

Az esemény során a Rolling Stones-tag Ronnie Woodnak (aki a Tusk nagykövete) alkalma nyílt arra, hogy beszélgessen a herceggel. És ekkor tudta meg, hogy Vilmos mennyire szereti az énekesnőt.

A Telegraph szerint a rocksztár így nyilatkozott:

Az új albumról meg a turnéról beszélgettünk, és mondtam neki, hogy el kell jönnie majd a koncertünkre. Erre Vilmos azt mondta, hogy el is jönne, ha Taylor Swiftet is el tudnánk hozni.

Miután Wood elmagyarázta Vilmosnak, hogy Rolling Stones-bandatársa, Mick Jagger nemrég Swifttel lépett fel, a háromgyermekes királyi apuka belemelegedett az ötletbe, hogy turnézzon az együttessel.

Akkor ott vagyok

− mondta a királyi családtag a zenésznek.

Prince William, Taylor Swift and Bon Jovi sing Livin' On a Prayer - FULL VERSION

2013-ban Vilmos minden Swiftie álmát megélhette, amikor csatlakozott a színpadon az énekesnőhöz és Jon Bon Jovihoz, hogy előadják a Livin' on a Prayer -t a Winter Whites gálán.

Az Apple Fitness+ 2021 decemberében debütált Time to Walk című sorozatának karácsonyi témájú epizódjában a királyi családtag szeretettel tekintett vissza a pillanatra:

Taylor Swift mellett ültem, ő ült a bal oldalamon. És miután Jon előadta az első dalát, volt egy kis szünet, és ő felém fordult. A karomra tette a kezét, a szemembe nézett, és azt mondta: »Gyerünk, Vilmos. Menjünk, és énekeljünk«.

Majd így folytatta:

A mai napig nem tudom, mi ütött belém. Őszintén szólva, még most is borzongok attól, ami ezután történt, és nem értem, miért adtam be a derekam. De őszintén szólva, ha Taylor Swift a szemedbe néz, megérinti a karodat, és azt mondja: »Gyere velem... «, felálltam, mint egy kiskutya, és azt mondtam: »Igen, oké, ez remek ötletnek tűnik«.

Egy ilyen pillanatban ki ne lenne Swiftie?

Forrás: PureWow

Nyitókép: Getty Images