Anmer Hall

Így reagált Vilmos herceg, amikor meghallotta, hogy a háza kísértetjárta

Richard Felix paranormális történész szerint a walesi hercegi pár norfolki vidéki házában, Anmer Hallban él Henry Walpole, az 1595-ben vallása miatt kivégzett jezsuita pap szelleme is.Amikor a walesi herceg és a walesi hercegnő beköltözött Anmer Hallba − ez többé-kevésbé a Sandringham birtokon van −, ott élt egy katolikus pap szelleme, akit felakasztottak, felnégyeltek hazaárulásért, és valamiért visszatért az otthonába. Bár Yorkban végezték ki, valóban hallották a hangját, és látták a szellemét, aki az Anmer Hallban bolyong

− mondta Felix a Hello! október 11-i adásának vendégszereplése során.

II. Erzsébet királynő 2011-es esküvőjük tiszteletére ajándékozta Anmer Hallt Vilmosnak és Katalinnak. Bár a pár és három gyermekük a windsori Adelaide Cottage-ban lakik, a nyaralásokat és a szüneteket gyakran a 10 hálószobás grúz stílusú kastélyban töltik.

Felix így folytatta:

Mielőtt Walesék beköltöztek volna, figyelmeztették őket a szellemre, és a megjegyzésük az volt − feltételezem, Vilmos hercegtől −, hogy »egyetlen régi kastély sem lenne teljes szellem nélkül, ugye?«

Az, hogy Walpole valóban kísért-e Anmer Hallban, vagy sem, úgy tűnik, kevéssé befolyásolja a családnak az 1802-ben alapított birtok iránti szeretetét.

Gyakran készítenek családi portrékat az Anmer Hall területén, és Katalin korábban már beszélt arról, hogy milyen sok időt tölt ott a gyerekeivel.

A Happy Mum, Happy Baby podcast egyik adásában a hercegné azt mondta, akkor a legboldogabb, amikor „a családommal kint vagyok a vidéken, és mindannyian piszkosak vagyunk".

Forrás: Harper’s Bazaar

Nyitókép: Getty Images